Books tagged: erkam

The adult filter is active; content marked as adults-only by the author is not listed. To view this content, click the button below to disable the adult filter.

Found 46 results

Az Isteni Szeretet Titka
Price: Free! Words: 46,280. Language: Hungarian. Published: October 9, 2010 by Erkam Publications. Categories: Nonfiction » Religion and Spirituality » Islam / Sunni
Ez a világ, minden áldásával, vágyaival, álmaival, illúzióival együtt nem más számunkra, mint próbatétel. Minden tulajdonunk, ingó és ingatlan vagyonunk, de még a gyermekeink is azért adattak nekünk, hogy tőkeként használjuk a Túlvilágra. Ezért mindezt az értékes tőkét úgy kell felhasználnunk, hogy hasznunkra váljon a Túlvilágon.
Hz. Muhammed Mustafa -2-
Price: Free! Words: 155,620. Language: Albanian. Published: March 31, 2011 by Erkam Publications. Categories: Nonfiction » Religion and Spirituality » Islam
Me hixhretin ose emigrimin e të Dërguarit të Allahut (s.a.s.) në Medinë, filloi për Islamin dhe muslimanët një faqe e re dhe një periudhë e re historike. Profeti (s.a.s.) nuk ndodhej në Medinë në pozitën e një emigranti, përkundrazi, ai ishte kryearkitekti, lideri dhe prijësi i një bote më vete, kryetari i shtetit islam të porsangritur, shkurtimisht, gjithçka.
Преданность
Price: Free! Words: 49,020. Language: Russian. Published: April 10, 2011 by Erkam Publications. Categories: Nonfiction » Religion and Spirituality » Islam
Преданность — одно из самых важных качеств мусульманина. В книге собраны наставления, помогающие в полной мере понять и воплотить в жизнь суть этого свойства.
Botekuptımı Islam
Price: Free! Words: 178,650. Language: Albanian. Published: April 17, 2011 by Erkam Publications. Categories: Nonfiction » Religion and Spirituality » Islam
Nuk duhet harruar se çdo akt sendërtohet mbi një truall ndjenje ose ideje. Po qe se trualli është i gabuar, rezultati s’mund të jetë kurrsesi i vërtetë e i mbarë! Ndërkaq, zhvillimi dhe dinamizmi mbi truallin e mendimit islam që po vërehet sot në tërë dimensionin e Botës Islame, po rezulton përshpejtimin dhe komplikimin e veprimtarisë së armikut të jashtëm.
52 җомга хөтбәсе
Price: Free! Words: 47,980. Language: Turkish. Published: April 18, 2011 by Erkam Publications. Categories: Nonfiction » Religion and Spirituality » Islam
Җомга көне мәчетләргә ашыгып килүче мөэминнәр, тыңлаган хөтбәләр һәм кылган намазлар сәбәпле күңелләрендәге пычраклыклардан чистарынырга тырышырлар.
最后的呼吸
Price: Free! Words: 350. Language: Chinese. Published: April 18, 2011 by Erkam Publications. Categories: Nonfiction » Religion and Spirituality » Islam
呼吸包括一呼一吸两个动作,其间没有任何停歇和间断。这个过程极其自然,不需要我们身体的某个部分特别有意识地来完成它。呼吸是生命的基础,我们的生命因每一次的呼吸而得以延续下去。但是有一天,它会停止。在呼吸即将停止的那一刻,在那生命的最后一息,我们的心处于什么状态?
Тасаввуф
Price: Free! Words: 117,270. Language: Turkish. Published: April 19, 2011 by Erkam Publications. Categories: Nonfiction » Religion and Spirituality » Islam
Бул китепте Ислам дининин аруулугу, улуктугу тасаввуф аркылуу аят-хадистерге таянуу менен берилген. Ошону менен катар эле, тасаввуфтун мани-маңызы, пайда болушу, максаты кеңири баяндалган.
Сакральные тайны смерти и могилы
Price: Free! Words: 42,400. Language: Russian. Published: April 19, 2011 by Erkam Publications. Categories: Nonfiction » Religion and Spirituality » Islam
Каждый человек вкусит смерть и уйдёт в землю. Земля является ложем и пристанищем человека. В могиле черви и насекомые – спутники человека, а ангелы Мункар и Накир – товарищи на собрании.
Муҳаммад Расулуллоҳ (c)
Price: Free! Words: 39,910. Language: Turkish. Published: April 19, 2011 by Erkam Publications. Categories: Nonfiction » Religion and Spirituality » Islam
Ҳамду сипоси бепоён Худовандро, ки моро бо фиристодани пешво ва тоҷи паёмбарон Муҳаммад (с) сарбаланд кард ва аз зумраи пайравони ӯ қарор дод.
Meditimi
Price: Free! Words: 44,370. Language: Albanian. Published: April 20, 2011 by Erkam Publications. Categories: Nonfiction » Religion and Spirituality » Islam
Zoti ia ka dhuruar tërësisht njeriut, pjesërisht xhinit, nga mesi i të gjithë krijesave, aftësinë e gjetjes së margaritarëve së të vërtetave absolute që do t’ua ndriçojnë jetët duke përfituar sadopak nga thellësitë e tre vendeve të mëdha të cilat janë “Kurani”, “njeriu” dhe “gjithësia” tek të cilat shfaqen emrat dhe atributet hyjnore.