Books tagged: falas

The adult filter is active; content marked as adults-only by the author is not listed. To view this content, click the button below to disable the adult filter.

Found 3 results

Melting Colors
Price: Free! Words: 9,340. Language: English. Published: February 18, 2013. Categories: Fiction » Poetry » Themes & motifs, Fiction » Poetry » Eastern European Poetry
Selected poems from the author's other books, "The Visual Non Visuals", "Passenger Illusions" and "Modern Poetry", as well as some other poems. This book is meant to be 'growing' with new poems (and not only) in the future.
Shkrirje Ngjyrash
Price: Free! Words: 6,160. Language: Albanian. Published: February 18, 2013. Categories: Fiction » Poetry » Themes & motifs, Fiction » Poetry » Eastern European Poetry
Poezi te zgjedhura ne shqip nga librat e tjere te autorit, "Vizualet jo Vizuale", "Iluzione Pasagjere" dhe "Poezi Moderne", si dhe disa poezi te tjera. Ky liber eshte dhe do mbetet falas me idene qe vazhdimisht do 'rritet' me poezi te tjera (dhe jo vetem) ne nje te ardhme.
Gruaja e 8 Marsit (Albanian Edition)
Price: Free! Words: 11,550. Language: Albanian. Published: March 7, 2015. Categories: Fiction » Thriller & suspense » Crime thriller
Një burrë në kërkim të një dhurate speciale për ditën e 8 Marsit. Një grua në gjendje të mundësojë çdo dhuratë speciale. Një histori e shkurtër, ku askush nuk është ashtu siç duket.