Books tagged: poezi

The adult filter is active; content marked as adults-only by the author is not listed. To view this content, click the button below to disable the adult filter.

Found 7 results

Passenger Illusions
By
Price: $4.00 USD. Words: 5,010. Language: English. Published: October 30, 2012. Category: Fiction » Poetry » Eastern European Poetry
Inspired romantic poems by real-life passengers (the first two sections: "Colorful Musical Eyes" and "The Appearance of Sunshine") and a final section ("Passenger Illusions") that could also be titled "Passengers of Life" or "Passengers of Dreams". Could be a good Valentine's Day gift.
Iluzione Pasagjere
By
Price: $4.00 USD. Words: 4,630. Language: Albanian. Published: October 31, 2012. Category: Fiction » Poetry » Eastern European Poetry
Poezi romantike te frymezuara nga pasagjere reale (dy pjeset e para: "Sy muzikore shumengjyresh" dhe "Shfaqja e rrezeve te diellit") dhe nje pjese e trete (Iluzione Pasagjere) qe mund te quhej edhe "Pasagjere te jetes" ose "Pasagjere te endrrave". (versioni ne shqip i "The Visual Non Visuals"). Mund te jete nje dhurate e pershtatshme per Shen Valentin.
Vizualet Jo Vizuale
By
Price: $4.00 USD. Words: 6,020. Language: Albanian. Published: November 4, 2012. Category: Fiction » Poetry » Contemporary Poetry
Jane stine - ato qe trupi ndjen. Por ka dhe stine - ato qe mendja dhe zemra ndjen. Ky liber eshte nje koleksion i atyre diteve dhe momenteve, atyre stineve te zemres qe ndonjehere mund edhe mos te vihen re nga nje person tjeter (ose 'personi tjeter' mund te mos jete prezent ne ate moment), por jane reale sido qe te jete.
The Visual Non Visuals
By
Price: $4.00 USD. Words: 6,420. Language: English. Published: December 17, 2012. Category: Fiction » Poetry » Themes & motifs
There are seasons - those that the body feels. And then, there are seasons - those that the mind and heart feel. This is a collection of those days and moments, a gentle journey through all the seasons of the heart - the author's first published book.
Shkrirje Ngjyrash
By
Price: Free! Words: 5,130. Language: Albanian. Published: February 18, 2013. Category: Fiction » Poetry » Themes & motifs
Poezi te zgjedhura ne shqip nga librat e tjere te autorit, "Vizualet jo Vizuale", "Iluzione Pasagjere" dhe "Poezi Moderne", si dhe disa poezi te tjera. Ky liber eshte dhe do mbetet falas me idene qe vazhdimisht do 'rritet' me poezi te tjera (dhe jo vetem) ne nje te ardhme.
Porti i Perëndimit
By
Price: $4.99 USD. Words: 8,900. Language: English. Published: August 9, 2013. Category: Fiction » Poetry » Contemporary Poetry
Porti i Perëndimit është vëllimi i parë poetik nga Aida Bode. Meritat te talenti i Aidës spikasin në atë, se si ajo ka ditur të ngjizë në vargje motivet e saj poetike dy realitete virtuale, të kaluarën dhe të tashmen. -Demir Gjergji / redaktor
Endrra Ndjenjash Reale
By
Price: $4.00 USD. Words: 5,790. Language: Albanian. Published: November 10, 2013. Category: Fiction » Poetry » Themes & motifs
Ndjenja te buta ne rrugen e jetes. Liber me poezi, me ilustrime ne stil manga. I disponueshem ne anglisht dhe ne shqip.