Dood Inc.

Rated 4.00/5 based on 1 reviews
Terwijl Muerta (De Dood in eigen persoon) teruggaat naar de werkvloer, bedenkt haar assistent een campagne om haar populariteit te doen stijgen.

Available formats: epub mobi pdf rtf lrf pdb txt html

Published by e-Publikant
Words: 2,710
Language: Dutch
ISBN: 9781476270371
About Anaïd Haen

Anaïd Haen is een prijswinnend schrijfster, die met haar verhalen (naast nominaties bij Op Ruwe Planken en Troepiaal) de Unleash Award 2010 acht keer de themawedstrijd van Pure Fantasy heeft gewonnen.
Haar verhalen zijn verschenen in Pure Fantasy, Dertien, Zee van Verbeelding, Verborgen achter de Horizon, Fantastisch strijdtoneel II, Wonderwaan en op Ruwe Planken 9.1. Ze schreef samen met Cocky van Dijk vier Sinterklaasmusicals, die worden uitgegeven door Toneeluitgeverij Vink.
Jaarlijks organiseert ze de verhalenwedstrijd Fantastels. Ze schrijft verhalen en romans, vaak in samenwerking met Django Mathijsen.

Dutch short story author, mainly writing fantasy and science fiction. In Dutch.

Also by This Author

Also by This Publisher

Reviews

Review by: Terrence Lauerhohn on Aug. 20, 2012 :
Ik heb gisteren dit verhaal in een purefantasy (nr.25) gelezen en er van genoten. Het is een duidelijke vertelling, met kop/staart. Een (vrouwelijke) dood die moet meegaan met de moderne tijden is erg leuk gevonden. De personages zijn overtuigend neergezet, met de nodige humor. Vier sterren is het zeker waard.
(reviewed long after purchase)

Report this book