De glazenwasser

Urenlang stond ze in de slaapkamer en haalde hem met haar verrekijker zo dichtbij dat ze hem bijna kon aanraken. Ze wilde hem, besefte ze. En ze zou hem krijgen ook.

Het is januari als Viviane haar oog op de aantrekkelijke glazenwasser Roman laat vallen. Ze bedenkt een plan om hem te verleiden, maar dat valt niet mee. Een zinderend verhaal met een bijzondere ontknoping... More
Download: epub mobi (Kindle) lrf more Online Reader
Price: Free! USD
Words: 2,710
Language: Dutch
ISBN: 9781476009544
About Claudia van der Sluis

Als schrijver heb ik de afgelopen 21 jaar talloze boeken, verhalen en interviews gepubliceerd bij verschillende uitgevers. Mijn bekendste boek is Moderne Heksen.

Door de verschuiving in de boekenwereld leg ik me momenteel toe op de Nieuwe Media en heb ik besloten mijn eigen werk voortaan uit te geven. Mocht je een boek toch graag in druk willen ontvangen en is het niet meer verkrijgbaar in de winkel, dan is dat uiteraard mogelijk.

Op dit moment werk ik aan een (autobiografische) roman of over waar mijn hart mij heen voert. Op Smashwords kun je wat korte verhalen vinden die ik in het verleden heb geschreven, zowel voor volwassenen als voor kinderen. De boeken die al eerder in druk zijn verschenen hoop ik later ook hier te plaatsen.

Mijn website: www.claudiacreates.nl

Also by This Author

Reviews

This book has not yet been reviewed.
Report this book