Porti i Perëndimit

Porti i Perëndimit është vëllimi i parë poetik nga Aida Bode. Meritat te talenti i Aidës spikasin në atë, se si ajo ka ditur të ngjizë në vargje motivet e saj poetike dy realitete virtuale, të kaluarën dhe të tashmen. -Demir Gjergji / redaktor More

Available formats: epub mobi pdf rtf lrf pdb txt html

First 30% Sample: epub mobi (Kindle) lrf more Online Reader
About Aida Bode

Aida Bode është shkrimtare, poete, përkthyese dhe kritike e njohur me banim në SHBA. Ajo ka lindur në Korçë dhe ka botuar krijimet e saj të hershme në gazetën lokale të qytetit. Më vonë shkrimet e saj janë botuar në gazetat e diasporës dhe në ato kombëtaret, si Iliria, Shekulli, Gazeta Shqip, etj.
Libri i saj i parë, botuar në shqip dhe anglisht, Davidi dhe Bathsheba, është mirëpritur dhe vlerësuar nga kritikë dhe lexues shqiptarë dhe të huaj.
Aida Bode është diplomuar në Berkeley College, New York në degen e Biznes Manaxhimit dhe së shpejti deshiron të sjelle tek lexuesit botime të tjera në prozë dhe poezi.

Aida Bode is an Albanian writer, poet and translator. She was born in Korca and has published her earlier writings in the local newspaper of the city. Her recent writings have been published in newspapers of the Albanian media outside of the country, as well as those in the country such as Gazeta Nacional, Iliria, Shekulli, Gazeta Shqip and more.
Her first book, published in Albanian and English, David and Bathsheba, was well received and praised by Albanian and foreign critics and readers.
Aida Bode is a graduate of Berkeley College, NY in Business Administration and is looking forward to bringing to her readers a republication of her novel as well as a new poetic volume titled West Port (Porti i Perëndimit).

Reviews

This book has not yet been reviewed.
Report this book