Oskar Källner

Biography

Oskar Källner bor utanför Uppsala med fru och barn. Han älskar att skriva och få ut de världar som gömmer sig under pannbenet. Stora inspirationskällor är nordisk och grekisk mytologi, gammal svensk folktro och japansk anime.

För övrigt är Oskar en stor gamer och när han inte skriver science fiction- eller fantasyböcker trivs han bra i soffan med en spelkontroll i händerna.

Where to find Oskar Källner online


Where to buy in print


Books

Skogens hjärta
By
Price: $7.99 USD. Words: 91,810. Language: Swedish. Published: September 29, 2012. Category: Fiction » Fantasy » Historical
Erik visste att han inte hade något val. Han var tvungen att stjäla från älvorna. På skakiga ben försvann han in i skogen. Hanna svor för sig själv. Vad håller jag på med? Ska jag sitta här tills de hämtar mig till bröllopet? Hon reste sig och gick mot dörren. Idag skulle det ske. Idag skulle hon lämna allt det gamla bakom sig. Skogens hjärta är del 2 av Nornornas vävnad, en svensk fantasyserie
Drakhornet
By
Price: Free! Words: 88,680. Language: Swedish. Published: September 28, 2012. Category: Fiction » Fantasy » Historical
Våren 1809 flyr stallpojken Erik från Stockholm. Han hamnar hos kyrkoherde Kloo i ett brukssamhälle i Kilsbergen. Där träffar han Hanna som är bortlovad till en flera gånger äldre man. Snart upptäcker de att det finns varelser i skogen, och alla är inte vänligt sinnade. När ett märklig väsen försöker dränka barnen i byn dras Erik och Hanna in i ett spel de inte förstår, men desperat måste vinna.