Nonfiction » Religion and Spirituality » Christian Church / Administration

Arti i Udhëheqjes
Price: $9.00 USD. Words: 105,850. Language: Albanian. Published: July 27, 2016. Categories: Nonfiction » Religion and Spirituality » Christian Church / Administration
Thirrja për shërbim është thirrje për udhëheqje. Edhe një herë tjetër, duke shpjeguar me qetësi dhe me realizëm, Dr. Heward-Mills paraqet parimet që e kanë bërë atë një drejtues të spikatur të Krishterë. E vërteta që është shpalosur në këtë libër, do të frymëzojë shumë vetë për artin e udhëheqjes.
The Bishop Maker
Price: $3.99 USD. Words: 102,260. Language: English. Published: February 19, 2012. Categories: Nonfiction » Religion and Spirituality » Christian Church / General, Nonfiction » Religion and Spirituality » Christian Church / Administration
A novel about a personal experience in a Christian group whose leadership gradual became an authoritive controlling force subconsciously dominating the lives of their followers.