Nonfiction » Religion and Spirituality » Christian Church / Administration

Arti i Udhëheqjes
Price: $9.00 USD. Words: 105,850. Language: Albanian. Published: July 27, 2016. Categories: Nonfiction » Religion and Spirituality » Christian Church / Administration
Thirrja për shërbim është thirrje për udhëheqje. Edhe një herë tjetër, duke shpjeguar me qetësi dhe me realizëm, Dr. Heward-Mills paraqet parimet që e kanë bërë atë një drejtues të spikatur të Krishterë. E vërteta që është shpalosur në këtë libër, do të frymëzojë shumë vetë për artin e udhëheqjes.
A Good General
Price: $25.00 USD. Words: 99,870. Language: Commonwealth English. Published: July 27, 2016. Categories: Nonfiction » Religion and Spirituality » Christian Church / Administration
Do you know that a mans life upon the earth is warfare? We are at war whether we choose to be at war or not. The Bible says that your life is warfare. You must fight the good fight and win the war. This new book on warfare is a must read for all leaders.
The Bishop Maker
Price: $3.99 USD. Words: 102,260. Language: English. Published: February 19, 2012. Categories: Nonfiction » Religion and Spirituality » Christian Church / General, Nonfiction » Religion and Spirituality » Christian Church / Administration
A novel about a personal experience in a Christian group whose leadership gradual became an authoritive controlling force subconsciously dominating the lives of their followers.