Nonfiction » Religion and Spirituality » Christian Church / Administration

Partners in the Gospel
Price: $1.99 USD. Words: 29,550. Language: English. Published: March 13, 2018. Categories: Nonfiction » Religion and Spirituality » Christian Church / Administration, Nonfiction » Religion and Spirituality » Christian Theology / Ecclesiology
An Examination of What the Bible Teaches about the Roles of Men and Women in the Church
Pastoral Leadership and Church Administration
Series: Clergy Guides. Price: Free! Words: 70,110. Language: English. Published: December 6, 2017. Categories: Nonfiction » Religion and Spirituality » Clergy, Nonfiction » Religion and Spirituality » Christian Church / Administration
A guide for pastors to become highly effective in leadership and administration.
Last Supper Leadership, The Three Methods
Price: $2.99 USD. Words: 31,350. Language: English. Published: November 26, 2016. Categories: Nonfiction » Religion and Spirituality » Christian Church / Administration
In Last Supper Leadership, the Three Methods, Mark Squires offers a friendly discussion about applying three simple methods of leadership that Jesus gave to his apostles at the Last Supper. Using scripture and personal experience, Squires explains how the inspiring words of Jesus were not only for the apostles, but for each of us who desire to better lead our families, schools, and businesses.
Ata që Harrojn
Price: $5.00 USD. Words: 28,440. Language: Albanian. Published: July 28, 2016. Categories: Nonfiction » Religion and Spirituality » Christian Church / Administration
Njerëzit rebelë nuk i mbajnë mend gjërat që janë bërë për ta dhe madje, shpesh zgjedhin që t’i harrojnë disa gjëra. Juda nuk i mbajti mend gjithë gjërat që kishte bërë Zoti për të, nuk i mbajti mend as gjërat që kishte parë dhe kishte dëgjuar prej Jezusit. Për këtë arsye ai u shndërrua në personazhin e përbuzshëm që njihet edhe sot.
Besnikëria dhe Jobesnikëria
Price: $5.00 USD. Words: 38,140. Language: Albanian. Published: July 28, 2016. Categories: Nonfiction » Religion and Spirituality » Christian Church / Administration
Edhe pse kjo temë përbën kërkesën parësore të Perëndisë për drejtuesit, shumë pak është shkruar në lidhje me të. Në këtë libër Dag Heward-Mills na përshkruan në vija të trasha disa parime shumë të rëndësishme për qëllimin e rritjes së stabilitetit të kishave. Ky libër kaq praktik dhe i përshtatshëm është bërë një mjet i pazëvendësueshëm për shumë drejtues kishash.
Arti i Udhëheqjes
Price: $9.00 USD. Words: 105,850. Language: Albanian. Published: July 27, 2016. Categories: Nonfiction » Religion and Spirituality » Christian Church / Administration
Thirrja për shërbim është thirrje për udhëheqje. Edhe një herë tjetër, duke shpjeguar me qetësi dhe me realizëm, Dr. Heward-Mills paraqet parimet që e kanë bërë atë një drejtues të spikatur të Krishterë. E vërteta që është shpalosur në këtë libër, do të frymëzojë shumë vetë për artin e udhëheqjes.
A Good General
Price: $25.00 USD. Words: 99,870. Language: Commonwealth English. Published: July 27, 2016. Categories: Nonfiction » Religion and Spirituality » Christian Church / Administration
Do you know that a mans life upon the earth is warfare? We are at war whether we choose to be at war or not. The Bible says that your life is warfare. You must fight the good fight and win the war. This new book on warfare is a must read for all leaders.
The Art of Ministry
Price: $5.00 USD. Words: 47,860. Language: Commonwealth English. Published: July 26, 2016. Categories: Nonfiction » Religion and Spirituality » Christian Church / Administration
To develop an art is to develop an ability or a skill. The Bible states that favor comes to men of skill. The work of ministry demands great ability. This new book "The Art of Ministry" is a much-needed resource for all who desire to do the work of ministry. It clearly presents what is the right and wrong thinking of ministry, what is required of you as a worker in ministry and how to perform the
Against The Grain: The American Mega-Church and Its Culture of Control
Price: $3.99 USD. Words: 26,150. Language: English. Published: April 9, 2013 by Narroway Press. Categories: Nonfiction » Religion and Spirituality » Christian Church / Administration, Nonfiction » Religion and Spirituality » Institutions & Organizations
How can something meant for such good go so bad? Against the Grain takes you inside the mega-church machine, dissects the structure of these monolithic temples (claimed to be dedicated to God), and shows them for what they really are: huge mega-businesses that survive by using fear, guilt and psychological terror to control their followers.
Clergy Don't Shepherd: God 101
Price: Free! Words: 22,940. Language: English. Published: February 14, 2013. Categories: Nonfiction » Religion and Spirituality » Christian Church / Administration, Nonfiction » Religion and Spirituality » Biblical Studies / New Testament
What holds the Church back? What is the "clerical system"? How does it affect the Church? Are "clergy" and "shepherds" the same? If we remove the "clerical system" from the way we "do" Church, does that mean we no longer have pastors? Explore these and many other questions in a reconsideration of Western Church Administration from the eyes of the Church in both the New Testament and in China.
Maximizing Your Membership: Volume One
Price: $7.99 USD. Words: 26,330. Language: English. Published: July 31, 2012 by MarkOne Publishing. Categories: Nonfiction » Religion and Spirituality » Christian Church / Administration
Maximizing Your Membership is an eye-opening journey on the road to not only church membership, growth, and retention, but also a unique handbook on leadership in any area of life, business, and faith. This powerful, yet practical guide for a successful 21st Century ministry model is ideal for any church, regardless of size, denomination, culture, or worship style.
The Bishop Maker
Price: $3.99 USD. Words: 102,260. Language: English. Published: February 19, 2012. Categories: Nonfiction » Religion and Spirituality » Christian Church / General, Nonfiction » Religion and Spirituality » Christian Church / Administration
A novel about a personal experience in a Christian group whose leadership gradual became an authoritive controlling force subconsciously dominating the lives of their followers.
Sheep, Bell Sheep, Sheep Dogs
Price: $1.99 USD. Words: 30,480. Language: English. Published: January 23, 2012. Categories: Nonfiction » Religion and Spirituality » Christian Church / Administration
A guide for those desiring to function with excellence in the local church.