Nonfiction » Biography » Historical biography

Myslim Peza: deshmitar dhe protagonist ne historine e shqiptareve (1912-1939)
Price: Free! Words: 170,620. Language: Albanian. Published: July 13, 2015. Categories: Nonfiction » History » European, Nonfiction » Biography » Historical biography
Ne kete liber pershkruhen ngjarje te historise se Shqiperise (1912-1939), nepermjet studimit te gazetarit dhe historianit Hazis Gjergji, te gershetuara me kujtimet e regjistruara direkt nga goja e Heroit te Popullit, Myslim Peza, luftetar i shquar demokrat dhe antifashist shqiptar.
John Dee and Edward Kelley
Price: Free! Words: 119,200. Language: English. Published: October 19, 2013. Categories: Nonfiction » Biography » Historical biography
The biography of the lives and strange relationship of John Dee, Elizabethan savant and student of the occult and Edward Kelley who acted as his medium.
Cronologia vieţii şi lucrării Domnului Isus Hristos
Price: Free! Words: 108,400. Language: Romanian. Published: August 12, 2013. Categories: Nonfiction » Biography » Historical biography, Nonfiction » Religion and Spirituality » Christianity / Pentecostal & Charismatic
Isus veşnicul Dumnezeu. Ioa 1:1 La început era Cuvîntul, şi Cuvîntul era cu Dumnezeu, şi Cuvîntul era Dumnezeu. Ioa 1:2 El (Cuvîntul) era la început cu Dumnezeu. Ioa 1:3 Toate lucrurile au fost făcute prin El (Cuvîntul); şi nimic din ce a fost făcut, n'a fost făcut fără El (Cuvîntul).
Mảnh Trời Xanh Trên Thung Lũng
Price: Free! Words: 283,750. Language: Vietnamese. Published: January 12, 2013 by Kệ Sách eBook. Categories: Nonfiction » Biography » Personal memoir, Nonfiction » Biography » Historical biography
TIÊU DAO BẢO CỰ MẢNH TRỜI XANH TRÊN THUNG LŨNG Hồi Ký – Tự Truyện Copyrighted @2013 Tiêu Dao Bảo Cự Published by Kệ Sách eBook Publishing Center Smashwords Edition ISBN 978-1-3017-2853-4

Related Categories