Books tagged: albanian

The adult filter is active; there may be additional content. To view this content, click the "Adult Content" button above to change your filtering option.

Found 74 results

Dhelpra dhe Rrushtë
Price: $6.99 USD. Words: 170. Language: Albanian. Published: November 14, 2016. Categories: Fiction » Children’s books » Fairy tales & fables
Dhelpra dhe Rrushtë. Njëherë e një kohë, na ishte një Dhelpër e cila kishte ecur për një kohë të gjatë. Ajo ishte pothuajse në shtëpi. Por, ajo ishte e lodhur, dhe shumë e urritur. The Fox And The Grapes. Albanian books for kids, children's books in Albanian.
Milingona dhe Karkaleci
Price: $6.99 USD. Words: 200. Language: Albanian. Published: November 14, 2016. Categories: Fiction » Children’s books » Fairy tales & fables
Milingona dhe Karkaleci. Njëherë e një kohë, jetonin një milingonë dhe një karkalec. Ata ishin shokë të mirë, por ata ishin të ndryshëm. Milingona punoi shumë dhe mblodhi ushqim për dimrin e gjatë. Por karkaleci luante gjithë ditën. The Ant And The Grasshopper. Albanian books for kids, children's books in Albanian.
Kafshët e çmendura
Price: $6.99 USD. Words: 230. Language: Albanian. Published: November 2, 2016. Categories: Fiction » Children’s books » Fairy tales & fables
Kafshët e çmendura Pse kërcejnë Kangurët? Sepse ata nuk mund të lëvizin dot vetëm njërën këmbë. Çfarë e krijon gumëzhimën e bletëve? Ato i përplasin krahët e tyre me një frekuencë 400 herë në sekondë. Dridhja e tyre krijon gumëzhimën. Crazy animals. Albanian books for kids, children's books in Albanian
Miushi i qytetit dhe Miushja e fushës
Price: $6.99 USD. Words: 430. Language: Albanian. Published: November 2, 2016. Categories: Fiction » Children’s books » Fairy tales & fables
Miushi i qytetit dhe Miushja e fushës. Njëherë, na ishte një miush që jetonte në qytet. Emri i tij ishte Miushi i qytetit. Një ditë, ai u nis për në fshat. Aty, ai takoi një miushe që e thërrisnin Miushja e fushës. The Town Mouse And The Field Mouse. Albanian books for kids, children's books in Albanian
Aventurat e Guliverit
Price: $6.99 USD. Words: 370. Language: Albanian. Published: November 2, 2016. Categories: Fiction » Children’s books » Fairy tales & fables
Aventurat e Guliverit. Njëherë e një kohë, na ishte një marinar që quhej Guliver. Një ditë, ai ishte duke lundruar. Papritur, aty u shkaktua një stuhi e madhe. Anija e Guliverit filloi të mbytet! Gullivers Adventures. Albanian books for kids, children's books in Albanian
Petulla që vraponte
Price: $6.99 USD. Words: 330. Language: Albanian. Published: November 2, 2016. Categories: Fiction » Children’s books » Fairy tales & fables
Petulla që vraponte Një ditë, dy gra po gatuanin një Petull. Kur ishte pothuajse gati, ato filluan të diskutonin. Secila grua dëshironte ta hante të gjithën. Ato nuk dëshironin ta ndanin me njëra tjetrën. Njëra grua tha, "Petulla është e imja!" Dhe tjetra tha, "Jo, Petulla është e imja!" The Runaway Pancake. Albanian books for kids, children's books in Albanian
Princesha dhe Bizelja
Price: $6.99 USD. Words: 380. Language: Albanian. Published: November 2, 2016. Categories: Fiction » Children’s books » Fairy tales & fables
Princesha dhe Bizelja Njëherë e një kohë, na ishte një Princ. Ai jetonte në një kështjellë të bukur, por ai ishte i vetmuar. Princi dëshironte të martohej. Mamaja e Princit ishte Mbretëresha. Ajo donte që Princi të kishte një grua të bukur dhe të zgjuar. Por Princi nuk pëlqente asnjërën nga Princeshat. The Princess And The Pea. Albanian books for kids, children's books in Albanian
Muzikantët e Bremenit
Price: $6.99 USD. Words: 350. Language: Albanian. Published: November 2, 2016. Categories: Fiction » Children’s books » Fairy tales & fables
Muzikantët e Bremenit Njëherë e një kohë, na ishte një gomar. Ai ishte i vjetër dhe i dobët, dhe ai nuk mund të punonte më. Një ditë, gomari vendosi të shkonte në Bremen. Ai i tha shokëve të tij, "Unë do të bëhem një muzikant në Bremen.” Ai i tha mirupafshim, dhe filloi udhëtimin e tij. The Musicians Of Bremen. Albanian books for kids, children's books in Albanian
Rrobat e reja të mbretit
Price: $6.99 USD. Words: 470. Language: Albanian. Published: November 2, 2016. Categories: Fiction » Children’s books » Fairy tales & fables
Rrobat e reja të mbretit Njëherë e një kohë, na ishte një Mbret. Mbreti nuk ishte shumë i mirë. Ai ishte egoist, dhe lakmitar. Ai gjithashtu donte të hante shumë ushqim. Ai ishte shumë i shëndoshë. The Kings New Clothes. Albanian books for kids, children's books in Albanian
Historia e Rrepës gjigande
Price: $6.99 USD. Words: 310. Language: Albanian. Published: November 2, 2016. Categories: Fiction » Children’s books » Fairy tales & fables
Historia e Rrepës gjigande Njëherë e një kohë, na ishte një burrë i moshuar dhe një grua e moshuar. Ata jetonin në një fermë. Një ditë burri i moshuar mbolli një rrepë. Gruaja e tij i pëlqente shumë rrepat. Ishin ushqimi i saj i preferuar. The Giant Turnip Story. Albanian books for kids, children's books in Albanian