Books tagged: dag

These results show books which have been specifically tagged with this keyword. You can also try doing a general search for the term "dag" .
You may also limit results to books that contain two tags.
Try one of these commonly-used combinations:
Some content may be filtered out. To view such content, change your filtering option.

Found 331 results (Try using more keywords)

Ata që janë krenarë
Price: $8.00 USD. Words: 35,490. Language: Albanian. Published: May 20, 2019. Categories: Nonfiction » Religion & Spirituality » Christian Ministry / General
Përulësia është një cilësi e rëndësishme frymërore. Pak njerëz kanë guxuar të shkruajnë për këtë cilësi frymërore të mjegullt, por të rëndësishme. Në këtë volum të ri, Dag Heward-Mills ekspozon format e shumta të fshehta të krenarisë.
Arti i t‘ dëgjuarit
Price: $10.00 USD. Words: 43,620. Language: Albanian. Published: April 8, 2019. Categories: Nonfiction » Religion & Spirituality » Christian Life / Spiritual Growth
Nuk ka asnjë temë më të rëndësishme sesa të jesh në vullnetin e përsosur të Perëndisë. E vetmja gjë që do të dallojë shërbëtorët e ungjillit është aftësia e tyre për të dëgjuar me saktësi zërin e Perëndisë. Sa e rëndësishme është të ndjekësh Frymën e Shenjtë në vullnetin e përsosur të Perëndisë?
Ndikimet e Këndshme të Vajosjes
Price: $7.50 USD. Words: 28,820. Language: Albanian. Published: April 3, 2019. Categories: Nonfiction » Religion & Spirituality » Christian Ministry / Pastoral Resources
Si një i krishterë, influenca më e madhe dhe më e ëmbël në jetën tënde duhet të jetë Fryma e Shenjtë. Ky libër të aftëson të kuptosh sesi karakteri, ndërgjegjja, krijimtaria, madje dhe aftësia jote për të qenë i shenjtë mund të influencohet nga Fryma e Shenjtë.
Rreziqet Frymërore
Price: $7.50 USD. Words: 24,110. Language: Albanian. Published: April 3, 2019. Categories: Nonfiction » Religion & Spirituality » Christian Life / Spiritual Growth
Një i krishterë ecën në mes të shumë rreziqeve, kurtheve dhe grackave. Ky libër do të të hapë sytë ndaj shumë rreziqeve të padallueshme që presin të na lëndojnë, të na plagosin e të na shkatërrojnë. Ndihmoje veten, shpëtoje veten dhe çliroje përmes këtij libri të fuqishëm mbi rreziqet frymërore!
Si mund të kaloni një kohë të “qetë” efektive çdo ditë me Perëndinë
Price: $7.50 USD. Words: 15,730. Language: Albanian. Published: April 3, 2019. Categories: Nonfiction » Religion & Spirituality » Christian Life / Personal Growth
Dr. Dag Heward-Mills, një drejtues i krishterë i jashtëzakonshëm, zbulon një prej sekreteve të tij. “Nëse dikush do të më pyeste cili është sekreti më i madh i marrëdhënies sime me Perëndinë, do të thosha pa hezitim që është fuqia e kohës së qetë që kaloj me Të çdo ditë”.
Si të Rilindësh & të Shpëtosh prej Ferrit
Price: $5.00 USD. Words: 24,690. Language: Albanian. Published: April 3, 2019. Categories: Nonfiction » Religion & Spirituality » Christian Life / General
Ky libër është guida më e mirë për të kuptuar shpëtimin përmes Jezu Krishtit. Në këtë libër klasik do të kuptosh sa shumë të do Jezusi, si mund të lindësh përsëri, si mund të shmangësh ferrin dhe ç’do të thotë të jesh një krijesë e re në Krishtin Jezus.
Atij Që Ka, Do T'i Jepet Dhe Do T'i Teprojë, Por Atij Që Nuk Ka, Do T'i Merret Edhe Ajo Që Ka
Price: $10.00 USD. Words: 50,370. Language: Albanian. Published: April 3, 2019. Categories: Nonfiction » Religion & Spirituality » Christian Life / General
Jezu Krishti zbulon parimin tronditës që drejton mbarësinë dhe pasurinë. Ai që ka do të ketë më shumë! Tingëllon e padrejtë! Megjithatë, ky është realiteti që luhet para nesh çdo ditë.
Udhëzues ceremonish
Price: $12.50 USD. Words: 20,840. Language: Albanian. Published: April 3, 2019. Categories: Nonfiction » Religion & Spirituality » Christian Life / General
Dag Heward-Mills është autori i shumë librave, ku përfshihet libri i shumëkërkuar “Besnikëri dhe pabesi”. Ai është themeluesi i Denominacioneve të Bashkuara që e ka zanafillën nga Grupi i Kishave “Fari” me tri mijë kisha.
Demonët dhe si t’i trajtosh ata
Price: $5.00 USD. Words: 26,420. Language: Albanian. Published: April 3, 2019. Categories: Nonfiction » Religion & Spirituality » Christian Life / Spiritual Warfare
Aktiviteti demonik demaskohet në këtë libër të ri klasik nga Dag Heward-Mills. Përmes dëshmisë së të demonizuarit në krahinën e gadarenasve, ai tregon rrugën drejt fitores mbi demonët dhe frymët e liga.
Bijë Mund t`ia dalësh
Price: $7.50 USD. Words: 30,020. Language: Albanian. Published: April 3, 2019. Categories: Nonfiction » Religion & Spirituality » Christian Life / Women’s Issues
Ky libër do të shërojë lëndimet e bijave! Në këtë libër të shumëpritur, gratë sfidohen të lejojnë urtësinë e Perëndisë t’i ndihmojë të mposhtin situatat e shumta që hasin. Perëndia do të prekë jetën tënde dhe do të të forcojë ndërsa shijon këtë libër të ri të fuqishëm të shkruar veçanërisht për bijat.