Books tagged: ebook in albanian

The adult filter is active; there may be additional content. To view this content, click the "Adult Content" button above to change your filtering option.

Found 1 result

Vakefi Dhurimi dhe Sherbimi
Price: Free! Words: 67,250. Language: Albanian. Published: March 11, 2011 by Erkam Publications. Categories: Nonfiction » Religion and Spirituality » Islam
Thelbi shpirtëror i Islamit është, në besim, tevhidi, domethënë uniteti i Allahut, kurse në veprim, edukata, orientimi dhe mëshira. Mëshira është fryti i parë i besimit.