Books tagged: falas

The adult filter is active; there may be additional content. To view this content, click the "Adult Content" button above to change your filtering option.

Found 3 results

Gruaja e 8 Marsit (Albanian Edition)
Price: Free! Words: 11,550. Language: Albanian. Published: March 7, 2015. Categories: Fiction » Thriller & suspense » Crime thriller
Një burrë në kërkim të një dhurate speciale për ditën e 8 Marsit. Një grua në gjendje të mundësojë çdo dhuratë speciale. Një histori e shkurtër, ku askush nuk është ashtu siç duket.
Shkrirje Ngjyrash
Price: Free! Words: 11,210. Language: Albanian. Published: February 18, 2013. Categories: Fiction » Poetry » Themes & motifs, Fiction » Poetry » Eastern European Poetry
Poezi te zgjedhura ne shqip nga librat e tjere te autorit, "Vizualet jo Vizuale", "Iluzione Pasagjere", "Poezi Moderne" dhe "Ngjyra Ndjenjash", si dhe disa poezi te tjera. Ky liber eshte dhe do mbetet falas me idene qe vazhdimisht do 'rritet' me poezi te tjera (dhe jo vetem) ne nje te ardhme.
Melting Colors
Price: Free! Words: 31,210. Language: English. Published: February 18, 2013. Categories: Fiction » Anthologies » Poetry - single author, Fiction » Anthologies » Short stories - single author
Selected poems from the author's other books, "The Visual Non Visuals", "Passenger Illusions", "Modern Poetry", “The Bouquet of Poems” and "Colors of Feelings", as well as a few other short poems, a collection of short stories (from "The Word and the Interpretation"), and thoughts (aphorisms). This book is meant to 'grow' with new poems, short stories and thoughts (aphorisms) in the future.