Books tagged: kaya

The adult filter is active; there may be additional content. To view this content, click the "Adult Content" button above to change your filtering option.

Found 2 results

最后的宗教 伊斯兰
Price: Free! Words: 2,610. Language: Chinese. Published: May 16, 2011 by Erkam Publications. Categories: Nonfiction » Religion and Spirituality » Islam
让我们停下来静静地思考一会儿,想一想我们是从哪里来的,又要到哪里去?想一想我们的生命、我们身体的形态、精神的形式、我们所拥有的区别于其他生物的特点,再想一想整个宇宙……难道你还不认为我们的生命拥有非凡的意义吗?
Personalıtetı Shembullor Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v.s.)
Price: Free! Words: 206,020. Language: Albanian. Published: April 23, 2011 by Erkam Publications. Categories: Nonfiction » Religion and Spirituality » Islam
Zoti ia ka kushtuar njeriut çdo gjë që ka në qiej e në tokë, por edhe ka bërë të ditur se s’e ka lënë njeriun të papreokupuar e të paorientuar. Duke vënë ligje hyjnore edhe për botën, edhe për njeriun, e ka vënë rrjedhën e përgjithshme të jetës nën dekretimin e vet brenda një ekuilibri të ëmbël lirie dhe përgjegjësie.