Books tagged: kurani

The adult filter is active; there may be additional content. To view this content, click the "Adult Content" button above to change your filtering option.

Found 2 results

Kurani
Price: Free! Words: 122,250. Language: Albanian. Published: September 9, 2014 by Kudret Hoxha. Categories: Nonfiction » Religion and Spirituality » Islam / Koran & Sacred Writings
Ky eshte nje perkthim letrar, modern dhe besnik i Kuranit te Shenjte ne gjuhen shqipe nga Myfti Salih F. Hoxha (1917-1995), klerik dhe intelektual prominent ne Shqiperi. Kurani eshte horizont i hapur per te gjithe. Kurani do te vazhdoje te ushtroje ndikim gjithnje e me te madh ne shoqerine njerezore.
101 Hapa në edukim
Price: Free! Words: 3,430. Language: Albanian. Published: May 31, 2011 by Erkam Publications. Categories: Nonfiction » Religion and Spirituality » Islam
101 Hapa në edukim.