Books tagged: libra shqip ebook shqiperia

The adult filter is active; there may be additional content. To view this content, click the "Adult Content" button above to change your filtering option.

Found 1 result

Rikthimi i dashurise
Price: $3.99 USD. Words: 17,740. Language: Albanian. Published: January 16, 2012. Categories: Fiction » Romance » General
Roman nga autori Erion Selmani. Libri është i rrjedhshëm, plot ritëm, emocione. Argëtues e qetësues. Joshës dhe, me disa episode.... ndryshe nga e kaluara.