Books tagged: muhammed

The adult filter is active; content marked as adults-only by the author is not listed. To view this content, click the button below to disable the adult filter.

Found 12 results

Abanoub
Price: $1.99 USD. Words: 10,000. Language: English. Published: November 10, 2016. Categories: Fiction » Christian » General, Fiction » Children’s books » Fiction
Abanoub, a novel talks about the relationship between Muslims and Christians in Egypt. Its main hero is a kid called Abanoub. In the first part he is just a first grader. I hope you all enjoy reading it.
Islam: 5 Easy Steps to Embrace Allah for New Muslims
Price: Free! Words: 5,430. Language: English. Published: January 19, 2016 by Jill Lopez. Categories: Nonfiction » Religion and Spirituality » Islam / Rituals & Practice
Discover Exactly How to Embrace Allah in 5 Simple Steps. If you want to learn more on how to improve yourself as a Muslim and how to embrace Allah, this book is the one for you. **** Islam: 5 Easy Steps to Embrace Allah for New Muslims - Get Your Copy Now****
ISIS (ISIL) and World-wide Caliphate Agenda (Origin and Brief history of Caliphate, Moslem Terrorism and Islam) Second Edition
Price: $4.99 USD. Words: 37,730. Language: English. Published: July 8, 2015. Categories: Nonfiction » Politics and Current Affairs » Terrorism
This is the best book on subject of ISIS (ISIL), Caliphate and Islam. You will be an expert after reading this book This book offers a unique perspective of Caliphate and its history and Islam and ISIS and ISIL and worldwide caliphate agenda. Second Edition
BAŞKA GALAKSİLERDEKİ MÜSLÜMANLAR ( UYANIŞ )
Price: $10.00 USD. Words: 26,190. Language: Turkish. Published: March 30, 2015. Categories: Screenplays » Documentary
evrende yalnız olmadığımız alemlerde bulunan insan için kötü ve iyi varlıkların bizlere uyguladığı deneyler yaptırımlar kullanmaları zenginlik verdikleri insanları kullandıkları anlatılıyor
Muhammed pbuh The Natural Successor To Christ pbuh
Price: Free! Words: 17,570. Language: English. Published: August 18, 2013. Categories: Nonfiction » Religion and Spirituality » Biblical Criticism & Interpretation / General
In this book Ahmed Deedat expounds New Testament prophecies (See John chapters 14, 15 and 16) about another comforter that Jesus (p.b.u.h.) prophesied. Very convincingly Deedat elucidates that the other comforter, who will guide mankind ‘into all Truth’, was not the ‘holy ghost’; not an angel and not an invisible spirit; but a man, and that that man is none other than prophet Muhammed PBUH
Muhammed Mustafa- 1
Price: Free! Words: 111,410. Language: Serbian. Published: January 9, 2012 by Erkam Publications. Categories: Nonfiction » Religion and Spirituality » Islam
(5.00)
Život vjerovjesnika koji su poslani prije našeg plemenitog Poslanika, sallallahu alejhi ve sellem, opisali smo i priredili u prva tri toma. Četvrti tom, koji opisuje život našeg plemenitog Poslanika, sallallahu alejhi ve sellem, u ovom izdanju smo priredili u dva toma: prvi, koji se odnosi na mekkanski i drugi, koji se odnosi na medinski period njegovog blagoslovljenog života.
Sendebudet - Historien om profeten Muhammad og islam.
Price: $6.00 USD. Words: 124,920. Language: Danish. Published: November 6, 2011. Categories: Nonfiction » Religion and Spirituality » Islam / Sunni, Nonfiction » Biography » Religious biography
Denne prisbelønnede bog er den første udførlige biografi på dansk over profeten Muhammeds liv. Bogen belyser islams begyndelse, Koranens åbenbaring og det første islamiske samfund, ud fra tidlige klassiske kilder. /Award winning Danish biography of the Prophet Muhammad depicting the life of Muhammad and the first Muslim community based on the earliest sources.
Hz. Muhammed Mustafa -1-
Price: Free! Words: 123,490. Language: Albanian. Published: June 5, 2011 by Erkam Publications. Categories: Nonfiction » Religion and Spirituality » Islam
Ngaqë Drita Muhammediane është shkaku i të gjithë krijesës, në të vërtetë, është e pamundur të shprehet ashtu siç duhet brenda disa rreshtash të varfër jeta e veçantë dhe e zgjedhur e Hz. Muhammedit (s.a.s.), i cili e pati jetuar atë në atë mënyrë që të bëhej i denjë për t'u quajtur nga Zoti "i Dashuri Im"!
Hz. Muhammed Mustafa -2-
Price: Free! Words: 155,620. Language: Albanian. Published: March 31, 2011 by Erkam Publications. Categories: Nonfiction » Religion and Spirituality » Islam
Me hixhretin ose emigrimin e të Dërguarit të Allahut (s.a.s.) në Medinë, filloi për Islamin dhe muslimanët një faqe e re dhe një periudhë e re historike. Profeti (s.a.s.) nuk ndodhej në Medinë në pozitën e një emigranti, përkundrazi, ai ishte kryearkitekti, lideri dhe prijësi i një bote më vete, kryetari i shtetit islam të porsangritur, shkurtimisht, gjithçka.
114 Kod
Price: $6.99 USD. Words: 63,300. Language: Turkish. Published: March 28, 2011 by Timas Yayin Grubu. Categories: Nonfiction » Religion and Spirituality » Islam
Elinizdeki bu eser, Kur’an perspektifinde Hz. Peygamberin belirlenen misyonu, vizyonu ve aksiyonunu belirlemek için kaleme alınmıştır. Önemli bir farkla ki, o da bu çalışmanın onun davranış ve sözlerine mesnet teşkil eden ayetlerin nüzul sırasına göre tertip edilmiş olmasıdır.