Books tagged: nga lulishta e zemrave fryma e fundit osman nuri topbas erkam publications islam religion ebook in albanian profetit muhamedit zoti kurani

The adult filter is active; content marked as adults-only by the author is not listed. To view this content, click the button below to disable the adult filter.

Found 1 result

Fryma e Fundit
Price: Free! Words: 80,230. Language: Albanian. Published: March 10, 2011 by Erkam Publications. Categories: Nonfiction » Religion and Spirituality » Islam
Shpirti i besimtarit të devotshëm dhe të vërtetë është një shpirt rrezatues për shumë zemra dhe mendje njerëzore për sa kohë që ky besimdrejtë jeton përherë me mendjen dhe zemrën e tij drejtuar Krijuesit të gjithësisë.