Books tagged: osman

The adult filter is active; content marked as adults-only by the author is not listed. To view this content, click the button below to disable the adult filter.

Full Search

Found: 42 results

Az Isteni Szeretet Titka
By Osman Nuri Topbas
Price: Free! Words: 46,280. Language: Hungarian. Published: October 9, 2010 by Erkam Publications. Category: Nonfiction
Ez a világ, minden áldásával, vágyaival, álmaival, illúzióival együtt nem más számunkra, mint próbatétel. Minden tulajdonunk, ingó és ingatlan vagyonunk, de még a gyermekeink is azért adattak nekünk, hogy tőkeként használjuk a Túlvilágra. Ezért mindezt az értékes tőkét úgy kell felhasználnunk, hogy hasznunkra váljon a Túlvilágon.
Hz. Muhammed Mustafa -2-
By Osman Nuri Topbas
Price: Free! Words: 155,620. Language: Albanian. Published: March 31, 2011 by Erkam Publications. Category: Nonfiction
Me hixhretin ose emigrimin e të Dërguarit të Allahut (s.a.s.) në Medinë, filloi për Islamin dhe muslimanët një faqe e re dhe një periudhë e re historike. Profeti (s.a.s.) nuk ndodhej në Medinë në pozitën e një emigranti, përkundrazi, ai ishte kryearkitekti, lideri dhe prijësi i një bote më vete, kryetari i shtetit islam të porsangritur, shkurtimisht, gjithçka.
Преданность
By Osman Nuri Topbas
Price: Free! Words: 49,020. Language: Russian. Published: April 10, 2011 by Erkam Publications. Category: Nonfiction
Преданность — одно из самых важных качеств мусульманина. В книге собраны наставления, помогающие в полной мере понять и воплотить в жизнь суть этого свойства.
最后的呼吸
By Osman Nuri Topbas
Price: Free! Words: 350. Language: Chinese. Published: April 18, 2011 by Erkam Publications. Category: Nonfiction
呼吸包括一呼一吸两个动作,其间没有任何停歇和间断。这个过程极其自然,不需要我们身体的某个部分特别有意识地来完成它。呼吸是生命的基础,我们的生命因每一次的呼吸而得以延续下去。但是有一天,它会停止。在呼吸即将停止的那一刻,在那生命的最后一息,我们的心处于什么状态?
Тасаввуф
By Osman Nuri Topbas
Price: Free! Words: 117,270. Language: Turkish. Published: April 19, 2011 by Erkam Publications. Category: Nonfiction
Бул китепте Ислам дининин аруулугу, улуктугу тасаввуф аркылуу аят-хадистерге таянуу менен берилген. Ошону менен катар эле, тасаввуфтун мани-маңызы, пайда болушу, максаты кеңири баяндалган.
Муҳаммад Расулуллоҳ (c)
By Osman Nuri Topbas
Price: Free! Words: 39,910. Language: Turkish. Published: April 19, 2011 by Erkam Publications. Category: Nonfiction
Ҳамду сипоси бепоён Худовандро, ки моро бо фиристодани пешво ва тоҷи паёмбарон Муҳаммад (с) сарбаланд кард ва аз зумраи пайравони ӯ қарор дод.
Meditimi
By Osman Nuri Topbas
Price: Free! Words: 44,370. Language: Albanian. Published: April 20, 2011 by Erkam Publications. Category: Nonfiction
Zoti ia ka dhuruar tërësisht njeriut, pjesërisht xhinit, nga mesi i të gjithë krijesave, aftësinë e gjetjes së margaritarëve së të vërtetave absolute që do t’ua ndriçojnë jetët duke përfituar sadopak nga thellësitë e tre vendeve të mëdha të cilat janë “Kurani”, “njeriu” dhe “gjithësia” tek të cilat shfaqen emrat dhe atributet hyjnore.
Азирети Мухаммад Мустафа (с.а.в.)
By Osman Nuri Topbas
Price: Free! Words: 32,920. Language: Turkish. Published: April 22, 2011 by Erkam Publications. Category: Nonfiction
Бул чыгармада пайгамбарыбыз Мухаммаддин(с.а.в.) адамдык бийик сапаты тууралуу кеңири маалымат берилген.
Бакытка багыт
By Osman Nuri Topbas
Price: Free! Words: 49,590. Language: Turkish. Published: April 23, 2011 by Erkam Publications. Category: Nonfiction
Бул чыгармада Алла Тааланын улуулугу, аруулугу, кудуреттіілігі, асыресе, адам баласынын жаралуу себеби, максаты, адам атка татыктуу болуунун негизги эрежелери тууралуу баяндалган.
Personalıtetı Shembullor Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v.s.)
By Murat Kaya
Price: Free! Words: 206,020. Language: Albanian. Published: April 23, 2011 by Erkam Publications. Category: Nonfiction
Zoti ia ka kushtuar njeriut çdo gjë që ka në qiej e në tokë, por edhe ka bërë të ditur se s’e ka lënë njeriun të papreokupuar e të paorientuar. Duke vënë ligje hyjnore edhe për botën, edhe për njeriun, e ka vënë rrjedhën e përgjithshme të jetës nën dekretimin e vet brenda një ekuilibri të ëmbël lirie dhe përgjegjësie.