Books tagged: osman nuri topbas erkam publication ebook in albanian islam religion mevlana rumi mevlana xhelaludin rrumiu pika eliksiri turkey sufi sunni

The adult filter is active; there may be additional content. To view this content, click the "Adult Content" button above to change your filtering option.

Found 1 result

Pika Eliksiri
Price: Free! Words: 59,530. Language: Albanian. Published: January 29, 2011 by Erkam Publications. Categories: Nonfiction » Religion and Spirituality » Islam
Fryma dhe shpirti që do t'i mbruj individin, familjen dhe shoqërinë me frymën e diturisë, virtytit dhe kulturës shpirtërore nuk është fryma e ndërgjegjes egoiste si rezultat i interesit, por fryma e Mevlanasë dhe miqve të Zotit që kanë fituar shpirtërore nëpërmjet urtësive të Kuranit dhe Sunetit.