Books tagged: poezi

The adult filter is active; content marked as adults-only by the author is not listed. To view this content, click the button below to disable the adult filter.

Found 7 results

Nuk është ëndërr
Price: $3.99 USD. Words: 2,730. Language: Albanian. Published: June 14, 2015. Categories: Fiction » Poetry » Contemporary Poetry
Ky eshte nje liber me poezi te shkurtra mbi pasionin, dashurine, miqesine dhe jeten. Jeta eshte shume e shkurter per ta kaluar ne merzi, me mire lexo nje poezi dhe relaksohu. This is a book with short poems about passion, love, friendship and life. Life is too short to live with sorrows, better read a poem and relax.
Endrra Ndjenjash Reale
Price: $4.00 USD. Words: 5,790. Language: Albanian. Published: November 10, 2013. Categories: Fiction » Poetry » Themes & motifs, Fiction » Poetry » Eastern European Poetry
Ndjenja te buta ne rrugen e jetes. Liber me poezi, me ilustrime ne stil manga. I disponueshem ne anglisht dhe ne shqip.
Shkrirje Ngjyrash
Price: Free! Words: 7,820. Language: Albanian. Published: February 18, 2013. Categories: Fiction » Poetry » Themes & motifs, Fiction » Poetry » Eastern European Poetry
Poezi te zgjedhura ne shqip nga librat e tjere te autorit, "Vizualet jo Vizuale", "Iluzione Pasagjere" dhe "Poezi Moderne", si dhe disa poezi te tjera. Ky liber eshte dhe do mbetet falas me idene qe vazhdimisht do 'rritet' me poezi te tjera (dhe jo vetem) ne nje te ardhme.
The Visual Non Visuals
Price: $4.00 USD. Words: 6,420. Language: English. Published: December 17, 2012. Categories: Fiction » Poetry » Themes & motifs, Fiction » Poetry » Eastern European Poetry
There are seasons - those that the body feels. And then, there are seasons - those that the mind and heart feel. This is a collection of those days and moments, a gentle journey through all the seasons of the heart - the author's first published book.
Vizualet Jo Vizuale
Price: $4.00 USD. Words: 6,020. Language: Albanian. Published: November 4, 2012. Categories: Fiction » Poetry » Contemporary Poetry, Fiction » Poetry » Eastern European Poetry
Jane stine - ato qe trupi ndjen. Por ka dhe stine - ato qe mendja dhe zemra ndjen. Ky liber eshte nje koleksion i atyre diteve dhe momenteve, atyre stineve te zemres qe ndonjehere mund edhe mos te vihen re nga nje person tjeter (ose 'personi tjeter' mund te mos jete prezent ne ate moment), por jane reale sido qe te jete.
Iluzione Pasagjere
Price: $4.00 USD. Words: 4,630. Language: Albanian. Published: October 31, 2012. Categories: Fiction » Poetry » Eastern European Poetry, Fiction » Poetry » Themes & motifs
Poezi romantike te frymezuara nga pasagjere reale (dy pjeset e para: "Sy muzikore shumengjyresh" dhe "Shfaqja e rrezeve te diellit") dhe nje pjese e trete (Iluzione Pasagjere) qe mund te quhej edhe "Pasagjere te jetes" ose "Pasagjere te endrrave". (versioni ne shqip i "The Visual Non Visuals"). Mund te jete nje dhurate e pershtatshme per Shen Valentin.
Passenger Illusions
Price: $4.00 USD. Words: 5,010. Language: English. Published: October 30, 2012. Categories: Fiction » Poetry » Eastern European Poetry, Fiction » Poetry » Themes & motifs
Inspired romantic poems by real-life passengers (the first two sections: "Colorful Musical Eyes" and "The Appearance of Sunshine") and a final section ("Passenger Illusions") that could also be titled "Passengers of Life" or "Passengers of Dreams". Could be a good Valentine's Day gift.