Books tagged: shqiperi

These results show books which have been specifically tagged with this keyword. You can also try doing a general search for the term "shqiperi" .
You can also limit results to books that contain two tags.
Some content may be filtered out. To view such content, change your filtering option.

Found 5 results

Shkenca e Madheshtise
Price: $3.99 USD. Words: 24,490. Language: Albanian. Published: September 12, 2017. Categories: Nonfiction » Self-improvement » Personal Growth / General
Porosi ne tel/viber +38976256899 Çdo gjë që është e mundur në shpirt, është e mundur edhe në mish e gjak. ̉ªdo gjë që njeriu mund të mendojë, është e mundshme për të marrë një veprim. Çdo gjë që njeriu mund të imagjinojë, mund edhe ta realizojë. Njeriu është formuar për t’u rritur dhe ai është nën nevojshmerinë e rritjes.
Bota e Fantazise: kapitull 06 - Gjumashja e fjetur
Price: $3.00 USD. Words: 200. Language: Albanian. Published: March 29, 2017. Categories: Fiction » Graphic novels & comics » Manga
Pak para se te filloje shkolla dhe te mbarojne pushimet Stela eshte e shqetesuar per gjumin. Keshtu e ze gjumi aq thelle sa nuk arrijne dot ta zgjojne.
Bota e Fantazise: kapitull 05 - Genjeshtra dhe te verteta
Price: $3.00 USD. Words: 80. Language: Albanian. Published: November 1, 2016. Categories: Fiction » Graphic novels & comics » Manga
Pasi kafshet i premtojne Steles se do mundohen te ndreqin muhabetin me Sabrinen, nisen pa ditur si do ja bejne.
Bota e Fantazise: kapitull 04 - Pushime me te papritura
Price: $3.00 USD. Words: 70. Language: Albanian. Published: September 10, 2016. Categories: Fiction » Graphic novels & comics » Manga
Stela dhe Sabrina shkojne per pushime me kafshet magjike, ku kane takime te papritura.
Bota e Fantazise: kapitull 02 - Ku Je Zogu Magjik
Price: $3.00 USD. Words: 70. Language: Albanian. Published: February 20, 2016. Categories: Fiction » Graphic novels & comics » Manga
Pasi zogu magjik peson nje aksident te vogel, kujdestaret humbasin nga syte kafshet magjike. Ku mund te kene humbur dhe pse?