Books tagged: shqiptar

The adult filter is active; there may be additional content. To view this content, click the "Adult Content" button above to change your filtering option.

Found 5 results

Rrefimet E Agjentit Anglez Dhe Armiqësia E Anglezëve Ndaj Islamit
Price: Free! Words: 46,580. Language: Albanian. Published: October 14, 2013 by Hakîkat Kitâbevi. Categories: Nonfiction » Religion and Spirituality » Islam / Sunni, Nonfiction » Religion and Spirituality » Religion and politics
Këshillë: Misjonerët mundohen të përhapin krishtërimin, Çifutët mundohen të përhapin fenë dhe mëndimet e tyre të shtrembëra, shtëpia botuese Hakikat me qendër ne Stamboll mundohet të përhapë Islamin, ndërsa masonët mundohen të zhdukin fenë. Ata që janë të mençur e të ditur arrijnë ta kuptojnë se cila nga këto është e drejtë dhe duke ndihmuar për përhapjen e kësaj bëhen shkak për shpëtimin e të gji
Shkrirje Ngjyrash
Price: Free! Words: 7,820. Language: Albanian. Published: February 18, 2013. Categories: Fiction » Poetry » Themes & motifs, Fiction » Poetry » Eastern European Poetry
Poezi te zgjedhura ne shqip nga librat e tjere te autorit, "Vizualet jo Vizuale", "Iluzione Pasagjere" dhe "Poezi Moderne", si dhe disa poezi te tjera. Ky liber eshte dhe do mbetet falas me idene qe vazhdimisht do 'rritet' me poezi te tjera (dhe jo vetem) ne nje te ardhme.
Vizualet Jo Vizuale
Price: $4.00 USD. Words: 6,020. Language: Albanian. Published: November 4, 2012. Categories: Fiction » Poetry » Contemporary Poetry, Fiction » Poetry » Eastern European Poetry
Jane stine - ato qe trupi ndjen. Por ka dhe stine - ato qe mendja dhe zemra ndjen. Ky liber eshte nje koleksion i atyre diteve dhe momenteve, atyre stineve te zemres qe ndonjehere mund edhe mos te vihen re nga nje person tjeter (ose 'personi tjeter' mund te mos jete prezent ne ate moment), por jane reale sido qe te jete.
Iluzione Pasagjere
Price: $4.00 USD. Words: 4,630. Language: Albanian. Published: October 31, 2012. Categories: Fiction » Poetry » Eastern European Poetry, Fiction » Poetry » Themes & motifs
Poezi romantike te frymezuara nga pasagjere reale (dy pjeset e para: "Sy muzikore shumengjyresh" dhe "Shfaqja e rrezeve te diellit") dhe nje pjese e trete (Iluzione Pasagjere) qe mund te quhej edhe "Pasagjere te jetes" ose "Pasagjere te endrrave". (versioni ne shqip i "The Visual Non Visuals"). Mund te jete nje dhurate e pershtatshme per Shen Valentin.
Passenger Illusions
Price: $4.00 USD. Words: 5,010. Language: English. Published: October 30, 2012. Categories: Fiction » Poetry » Eastern European Poetry, Fiction » Poetry » Themes & motifs
Inspired romantic poems by real-life passengers (the first two sections: "Colorful Musical Eyes" and "The Appearance of Sunshine") and a final section ("Passenger Illusions") that could also be titled "Passengers of Life" or "Passengers of Dreams". Could be a good Valentine's Day gift.