Books tagged: shqiptare

The adult filter is active; there may be additional content. To view this content, click the "Adult Content" button above to change your filtering option.

Found 6 results

Si te perballesh vete me IRS-in
Price: $3.00 USD. Words: 11,910. Language: Albanian. Published: October 14, 2014. Categories: Nonfiction » Law » Tax law
"Si te perballesh vete me IRS-in" vjen ne formen e nje punimi te shkurter me disa keshilla mjaft praktike per te komunikuar vete me IRS-in .Ky liber ofron keshilla ligjore per cdo tatimpagues qe perballet me IRS-in ne audit dhe jo vetem .Per me teper autorja ndalet ne sqarimin e disa planeve te pageses qe aplikohen ne SHBA per te shlyer me keste borxhet tatimore te prapambetura .
Endrra Ndjenjash Reale
Price: $4.00 USD. Words: 5,790. Language: Albanian. Published: November 10, 2013. Categories: Fiction » Poetry » Themes & motifs, Fiction » Poetry » Eastern European Poetry
Ndjenja te buta ne rrugen e jetes. Liber me poezi, me ilustrime ne stil manga. I disponueshem ne anglisht dhe ne shqip.
Shkrirje Ngjyrash
Price: Free! Words: 7,820. Language: Albanian. Published: February 18, 2013. Categories: Fiction » Poetry » Themes & motifs, Fiction » Poetry » Eastern European Poetry
Poezi te zgjedhura ne shqip nga librat e tjere te autorit, "Vizualet jo Vizuale", "Iluzione Pasagjere" dhe "Poezi Moderne", si dhe disa poezi te tjera. Ky liber eshte dhe do mbetet falas me idene qe vazhdimisht do 'rritet' me poezi te tjera (dhe jo vetem) ne nje te ardhme.
Vizualet Jo Vizuale
Price: $4.00 USD. Words: 6,020. Language: Albanian. Published: November 4, 2012. Categories: Fiction » Poetry » Contemporary Poetry, Fiction » Poetry » Eastern European Poetry
Jane stine - ato qe trupi ndjen. Por ka dhe stine - ato qe mendja dhe zemra ndjen. Ky liber eshte nje koleksion i atyre diteve dhe momenteve, atyre stineve te zemres qe ndonjehere mund edhe mos te vihen re nga nje person tjeter (ose 'personi tjeter' mund te mos jete prezent ne ate moment), por jane reale sido qe te jete.
Iluzione Pasagjere
Price: $4.00 USD. Words: 4,630. Language: Albanian. Published: October 31, 2012. Categories: Fiction » Poetry » Eastern European Poetry, Fiction » Poetry » Themes & motifs
Poezi romantike te frymezuara nga pasagjere reale (dy pjeset e para: "Sy muzikore shumengjyresh" dhe "Shfaqja e rrezeve te diellit") dhe nje pjese e trete (Iluzione Pasagjere) qe mund te quhej edhe "Pasagjere te jetes" ose "Pasagjere te endrrave". (versioni ne shqip i "The Visual Non Visuals"). Mund te jete nje dhurate e pershtatshme per Shen Valentin.
Passenger Illusions
Price: $4.00 USD. Words: 5,010. Language: English. Published: October 30, 2012. Categories: Fiction » Poetry » Eastern European Poetry, Fiction » Poetry » Themes & motifs
Inspired romantic poems by real-life passengers (the first two sections: "Colorful Musical Eyes" and "The Appearance of Sunshine") and a final section ("Passenger Illusions") that could also be titled "Passengers of Life" or "Passengers of Dreams". Could be a good Valentine's Day gift.