Books tagged: tasavvufi ose mistika islame erkam publications osman nuri topbas islam religion tasawwuf ebook in albanian

The adult filter is active; content marked as adults-only by the author is not listed. To view this content, click the button below to disable the adult filter.

Found 1 result

Tasavvufi Ose Mistika Islame
Price: Free! Words: 170,570. Language: Albanian. Published: February 8, 2011 by Erkam Publications. Categories: Nonfiction » Religion and Spirituality » Islam
Nuk ka dyshim se tasavvufi ose mistika islame është jeta ndjesore, thelbi dhe aspekti shpirtëror i Islamit. E shprehur ndryshe, si rrjedhojë e shndërrimit veçanërisht të këtij thelbi dhe fryme të tij te njerëzit e aftë, në veprim, Islami i lartëson në kulm cilësitë e zemrës së besimtarit, si frymën shpirtërore, frymëzimin e begatshëm, dashurinë dhe afërsinë hyjnore.