Books tagged: universit

The adult filter is active; there may be additional content. To view this content, click the "Adult Content" button above to change your filtering option.

Found 2 results

Codice Sorgente
Price: $1.50 USD. Words: 77,530. Language: Italian. Published: November 27, 2014. Categories: Fiction » Young adult or teen » Drama, Fiction » Young adult or teen » Romance
Fulvio, studente di Informatica, si trasferisce a Milano per realizzare il suo sogno: creare videogiochi. Ma, si sa, non sempre la realtà segue i programmi, e allora è più facile chiudersi in un mondo virtuale dove gli esami si passano sempre. Tratto da una storia vera, la tensione tra i propri sogni e le aspettative dei familiari porterà a un crash finale dall'esito assolutamente imprevedibile.
Meditimi
Price: Free! Words: 44,370. Language: Albanian. Published: April 20, 2011 by Erkam Publications. Categories: Nonfiction » Religion and Spirituality » Islam
Zoti ia ka dhuruar tërësisht njeriut, pjesërisht xhinit, nga mesi i të gjithë krijesave, aftësinë e gjetjes së margaritarëve së të vërtetave absolute që do t’ua ndriçojnë jetët duke përfituar sadopak nga thellësitë e tre vendeve të mëdha të cilat janë “Kurani”, “njeriu” dhe “gjithësia” tek të cilat shfaqen emrat dhe atributet hyjnore.