Fluturii Trandafirii

Doi fluturi se întâlnesc și așa începe o frumoasă poveste, în care binele învinge răul, iar dragostea triumfă până la final. Zayn și Azure nu sunt orice fluturi, ci unii trandafirii, greu de învins. More
Available ebook formats: epub mobi pdb html
First 10% Sample: epub mobi (Kindle) pdb Online Reader
About Sandra Lineliz

Îi plac basmele și fluturii. Așa a ajuns să compună o poveste unică, în care personajele principale au aripi colorate și strălucitoare. Aceștia trec prin multe peripeții, că altfel cartea n-ar putea fi un basm. Mulți inamici, insecte, plante trebuie să le vină de hac sau măcar să le dea bătăi de cap, altfel povestea n-ar fi amuzantă. Prin urmare, totul a fost pus la punct, pentru ca cititorii să se bucure de lumea fluturilor, așa cum e ea, cu bine și cu rău. Multe cărți vor fi create și vei avea șansa să descoperi mai multe lumi și mai multe povești.

Mai multe detalii despre carte găsiți pe site-ul autoarei.

Learn more about Sandra Lineliz
About the Series: BASM ROȘU
Seria Basm Roșu va cuprinde patru cărți, ce vor prezenta frumoasa poveste de dragoste între un fluture tern și unul trandafiriu. Se întâlnesc, se salvează, se urăsc, se ceartă și în cele din urmă ajung să se iubească. Cunoaște-le povestea magică! Dacă adori fluturii, această serie este pentru tine.

Also in Series: BASM ROȘU

Also by This Author

Reviews of Fluturii Trandafirii by Sandra Lineliz

This book has not yet been reviewed.
Report this book