Tri koraka do prave ljubavi

Ljubavne su veze baš komplicirane, zar ne? A uopće ne bi trebale biti. Debra Fileta pojednostavljuje čitav proces pronalaska prave ljubavi predlažući nam pristup od tri koraka: hod(anje) sa samim sobom, s drugom osobom i s Bogom.
Knjiga „Tri koraka do prave ljubavi“ iz korijena će promijeniti vaš život i vezu. Najbolje je da se sami u to uvjerite. More
Available ebook formats: epub mobi
First 20% Sample: epub mobi (Kindle)
About Debra Fileta

Debra Fileta je, na prvom mjestu, ludo zaljubljena u Gospodina. Ta je ljubav pokretačka sila koja ju potiče naprijed kao suprugu, majku, stručnu savjetnicu i autoricu.
Debra se udala za svoju pravu ljubav, prekrasnog muškarca koji ju potiče da slijedi svoje snove. On je njezin „živući laboratorij ljubavi“. Debra svaki dan smatra pokusom, radnog naziva „živimo istinsku ljubav“. Ona i John ponosni su roditelji bistre Elle i veselog Elijaha. Trenutno žive u Hersheyu, Pennsylvania, poznatom po finim čokoladama. (Da, ondje sve zaista miriši na čokoladu!)
Debra je licencirana stručna savjetnica specijalizirana za brak, hodanje, veze i sve probleme povezane s njima. Ima privatnu praksu i radi s parovima te pojedinačno. Prije negoli je otvorila privatno savjetovalište, radila je u nizu ustanova za očuvanje mentalnog zdravlja, uključujući ustanovu za liječenje adolescenata, psihijatriju i državne škole.
Stručno obrazovanje i dugogodišnja praksa obogatili su Debrin život i odnose. Strast joj je dijeljenje korisnih informacija s mladima. Želite li pročitati njezine članke, savjete o hodanju ili je kontaktirati, posjetite njezinu web-stranicu (www.truelovedates.com) i zapratite je na Twitteru (@DebFileta).

Learn more about Debra Fileta

Also by This Publisher

Reviews of Tri koraka do prave ljubavi by Debra Fileta

This book has not yet been reviewed.
Report this book