Schaduwstrijd

Rated 5.00/5 based on 1 review
De tijd van Ware Magie eindigde in chaos. Vervloekingen waarden als een duistere walm boven het land. De laatste aartsmagiërs verdwenen uit de geschiedenis. Schaduwstrijd voert ons mee naar een avontuurlijke mensenschemering vol vuur en ijs en rook. More
Available ebook formats: epub mobi pdf lrf pdb html
First 10% Sample: epub mobi (Kindle) lrf more Online Reader
About Jaap Boekestein

De Groothaagse auteur Jaap Boekestein (8 april 1968) groeide op in het tuinbouwgebied het Westland, een streek waar zijn familie al sinds de Middeleeuwen is gevestigd. In maart 1989 debuteerde hij met het verhaal ‘De eeuwige cirkel’ in Survival Magazine 40. In vele tijdschriften en bundels volgden nog zo’n tweehonderd sf-, fantasy- en horrorverhalen. In 2003 won hij de Paul Harland Prijs voor beste Nederlandse sf-verhaal met ‘Vrouwe van Excalibur’.

Als invloeden noemt Jaap zelf uiteenlopende auteurs als Jack Vance, Fritz Leiber, Clark Ashton Smith, het vroege werk van Tanith Lee en de uitstekende rechter Tie-boeken van Robert van Gulik.

Jaap is tevens een redacteur van het kritische tijdschrift Holland SF en het verhalentijdschrift Wonderwaan.

Om zijn brood te verdienen heeft hij een gevarieerde loopbaan opgebouwd. Voor, tijdens en na zijn studies Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam en de Opleiding Boekhandel en Uitgeverij aan de Hogeschool van Amsterdam, werkte hij onder andere voor de Tweede Kamer, bij een detectivebureau, als uitsmijter, op de burelen van diverse uitgeverijen en in de ICT.

Learn more about Jaap Boekestein

Also by This Author

Reviews of Schaduwstrijd by Jaap Boekestein

Mike Jansen reviewed on Nov. 16, 2011

In een grijs verleden heb ik dit boek een keer gelezen van de bibliotheek. Toen vond ik het al een goed boek met een lekkere donkere setting en vooral hele menselijke hoofdpersonen met al hun fouten en tekortkomingen. Het eboek heb ik op basis daarvan aangeschaft om nog eens op mijn gemak op de ereader terug te lezen. Ik hoop dat binnenkort het vervolg ook als eboek verschijnt.
(reviewed the day of purchase)

Print Edition

Report this book