De Vermoedelijke Moordenaar Van Olof Palme

Spannend true crime boek dat, aan de hand van de originele dossierstukken, de vermoedelijke dader aanwijst van de moord op de Zweedse premier Olof Palme. En dat is niet de man die justitie in 2020 naar voren schoof. Nordic noir maar dan waargebeurd. More
Available ebook formats: epub mobi pdf html
First 10% Sample: epub mobi (Kindle) Online Reader
About Marc Pennartz

Schrijver van Nederlandse origine, geboren Marc de Jong, na geruime tijd in Zweden wonend in België onder Antwerpse rook. Pennartz werkte als redacteur en freelancer voor uiteenlopende media, en schreef onder meer over strafrecht, hulpverlening, criminologie, politiek en muziek. Nadien verschoof zijn aandacht naar websitecontent. Hij heeft meerdere boeken gepubliceerd, zowel onder pseudoniem als eigen naam.

In Zweden verdiepte hij zich in onopgeloste moord op premier Olof Palme, wat leidde tot 10 Redenen Waarom Zweden de Moord op Olof Palme Niet Oplost (2016), de eerste Nederlandstalige uitgave met een uitputtend en kritisch overzicht van het onderzoek, en het recente De Vermoedelijke Moordenaar van Olof Palme (2021), dat op basis van tot voor kort geheime dossierstukken de meest waarschijnlijke dader aanduidt.

Fictiedebuut Moscow Hearts (2004) is een thriller over vrouwenhandel, internetdating en de contrasten tussen Nederland en Rusland. Hij is tevens auteur van enkele succesvolle boeken over emigratie, verschenen onder eigen naam. Verder werkt hij als straat- en kunstfotograaf aan een reeks fotozines.

Read Marc Pennartz's Smashwords Interview
Learn more about Marc Pennartz

Also by This Author

Reviews of De Vermoedelijke Moordenaar Van Olof Palme by Marc Pennartz

This book has not yet been reviewed.

Print Edition

Report this book