Een leven met energie

In 'Een leven met energie' laat Jessy Groenewoud je op een duidelijke en nuchtere manier inzicht krijgen in hoe je in contact kunt komen met jouw intuïtie. Dit doet ze door je te leren waar je talenten liggen, hoe je je zelfliefde kunt ontwikkelen en hoe je denkwijze je leven en de energie in en om je heen beïnvloed, waardoor je intuïtie de kans krijgt zich volledig te ontplooien. More
Available ebook formats: epub
About Jessy Groenewoud

Ik ben een helderziend en helderwetend medium en paragnost, ik kan contact leggen met overleden geliefden en werk met het tarot en orakel. Bovendien ben ik de oprichter van de OMS, de Online Medium School.

Daarbij ben ik ook moeder van 3 superleuke, drukke maar o zo lieve jongens, mama van een meisje Indy en vriendin van Yuval.

​Wat mij uniek maakt is mijn no-nonsense en twee-benen-op-de-grond mentaliteit, in combinatie met mijn vaardigheden als Medium. Ik geloof dat alles wat er gebeurd een reden heeft en ik hoop je met wat sturing, tips of hulp vanuit de spirituele wereld weer op weg te kunnen helpen.

​Al op jonge leeftijd heb ik kennisgemaakt met de wereld van spiritualiteit en door eigen ervaringen en opleidingen heb ook ik steeds verder mijn eigen spirituele pad gevolgd. Ik heb veel superlieve, mooie mentoren gehad, die ik steeds weer ‘per ongeluk’ tegenkwam. Steeds wanneer ik uitgeleerd was, kwam er vervolgens weer een nieuw iemand op mijn pad.

Ik ben een open, helderziend, communicatief en eerlijk mens en help je graag om inzicht te krijgen in jouw eigen leven. Hierbij maak ik gebruik van de tarotkaarten en van mijn helderziend en helderwetendheid.

Ik vind het zo tof dat ik dit ‘werk’ mag doen, en kijk uit naar de contacten met jou.. Dankbaar is het juiste woord.

Learn more about Jessy Groenewoud

Reviews of Een leven met energie by Jessy Groenewoud

This book has not yet been reviewed.
Report this book