Semafori gospodina Pačulija

Adult
Rated 5.00/5 based on 1 review
Izgovor "nemam vremena" više ne važi za Mihajla. Sposobnost, da zaustavlja i pokreće vremenski tok kad god mu se prohte, data mu je sa razlogom. Da li će dar iz onostranog da koristi za šta je namenjen ili će mu oduzeti već načetu volju za životom? More
Available ebook formats: epub mobi pdf lrf pdb txt html
First 20% Sample: epub mobi (Kindle) lrf more Online Reader
About Saša Robnik

Saša Robnik je rođen 1969 godine u Sarajevu, a odrastao je u Vircburgu, Nemačka, gde je otkrio i zavoleo žanrovsku prozu – spekulativnu fikciju i fantastiku. Od svoje petnaeste godine nastavlja život u Sarajevu do 1994. nakon čega se nastanjuje u Novom Sadu, u kojem i dalje živi.

2010. godine IP Tardis mu objavljuje zbirku urbanih i folklornih fantastičnih priča “Anđeli na kocki šećera”, učestovao je u prevodu Majkl Svonvikovog “Periodni sistem naučne fantastike”, zastupljen je sa svojim radovima u časopisima Znak Sagite (novelom i kratkim pričama), UBIQ, Balkanski književni glasnik i Omaja, te zbirkama ”Zbirka V – fantastične priče iz ravnice”, „Nešto diše u mojoj torti“ i Istrakonovoj zbirci „Apokalipsa laži“ kao i na nekoliko jezika prevedenom e-zbirkom „Izvršenje pravde“. Roman „Anđeo sedmog dana“ je sam preveo na nemački jezik, objavljen je na Amazonu i dostupan u elektronskom i papirnom, fizičkom obliku.

Learn more about Saša Robnik

Also by This Author

Reviews of Semafori gospodina Pačulija by Saša Robnik

Milan Ognjanović reviewed on May 10, 2021

Osećaj me nije prevario, a moja očekivanja čak su i prevaziđena! Ova novela sadrži sve elemente dobrog pripovedanja, priča vas drži zakovane za ekran iako znate da je ponoć odavno prošla a ujutru rano ustajete... 😀
Pre svega dobra priča, doduše sa već eksploatisanom idejom ali originalno ispričana i sa svrhom. Možda stil pisanja neće biti po svačijem ukusu ali niko neće ostati ravnodušan, emocije su zagarantovane. Takođe garantujem da ni čitaoci koji nisu ljubitelji fantastike neće moći da odole njenom magnetizmu, usude li se da samo zavire malo dalje od uvodnog dela.
Preporuka.
(reviewed 22 days after purchase)
Report this book