Selvhjelp ved tinnitus - Hvordan mestre plagsom øresus

Det ER noe å gjøre med plagsom tinnitus! Den som sier noe annet, er akterutseilt. Boken viser hvorfor øresus kan være så plagsomt, og hva du kan gjøre for å få det bedre. Den går i dybden selv om språket er enkelt og lettfattelig. More

Available formats: epub, pdf, rtf, lrf, pdb

First 15% Sample: epub lrf pdb read online
About Stein Thomassen

Stein Thomassen er kunnskapsformidler med forkjærlighet for tinnitus og lydoverfølsomhet. Imidlertid bruker han mest tid på å lære seniorer å bruke PC og internett.
I 2006 etablerte han nettstedet www.tinnitus-tips.no. Her finnes norsk oversettelse av viktige tinnitus-autoriteter som Pawel Jastreboff, Jonathan Hazell og Stephen Nagler. Dessuten en del egenproduserte opplysningsartikler, samt noen av arbeidene til Eva-Signe Falkenberg og Siri Skollerud.
I 2007 utga han "Dr. Stephen Naglers Tinnitus-bok" for å få fram informasjon til de som ikke benyttet internett.
Siden slutten av 2007 har han vært fast foreleser ved tinnitus-oppholdene ved Landaasen Rehab og ved opplæring av tinnitus-likemenn i HLF (Hørselshemmedes Landsforbund). Han har også holdt en rekke tinnitus-kurs i regi av HLF Oslo.
Han har fått opplæring i TRT-behandling hos Pawel Jastreboff og har tatt halvårig deltids tinnitus-studium ved Örebro Universitet.
Våren 2009 utga han boken "Selvhjelp ved tinnitus". Den solgte 1.000 eksemplarer i løpet av 2 år. Nå foreligger den som ebok.
Høsten 2009 kom www.facebook.com/tinnitustips på luften som en nyhets-/tips-kanal.
Steins varemerke er engasjement og lettfattelig ordbruk. Han bekjenner seg til tilvenningsmetoder som TRT og kognitiv terapi. Det betyr at han ser på problematisk tinnitus som et fenomen som i stor grad kan bekjempes med (nevro-)psykologiske metoder.
Hans egen tinnitus plager ham ikke (selv om den er godt hørbar i støyende omgivelser). Likevel mener han å vite noe om hvor håpløst mange tinnitusplagede kan ha det, for han hadde store søvnproblemer og befant seg på bunnen av et sort hull i 4-5 mndr for noen år siden.

Reviews

This book has not yet been reviewed.
Report this book