Selvhjelp ved tinnitus - Hvordan mestre plagsom øresus

Det ER noe å gjøre med plagsom tinnitus! Den som sier noe annet, er akterutseilt. Boken viser hvorfor øresus kan være så plagsomt, og hva du kan gjøre for å få det bedre. Den går i dybden selv om språket er enkelt og lettfattelig. More

Available ebook formats: epub pdf rtf lrf pdb html

First 15% Sample: epub lrf pdb Online Reader
About Stein Thomassen

Stein Thomassen er kunnskapsformidler med forkjærlighet for tinnitus og lydoverfølsomhet. Imidlertid bruker han mest tid på å lære seniorer å bruke nettbrett og internett.
I 2006 etablerte han nettstedet www.tinnitustips.no. Her finnes norsk oversettelse av viktige tinnitus-autoriteter som Pawel Jastreboff, Jonathan Hazell og Stephen Nagler. Dessuten en del egenproduserte opplysningsartikler, samt noen av arbeidene til Eva-Signe Falkenberg og Siri Skollerud.
I 2007 utga han "Dr. Stephen Naglers Tinnitus-bok" for å få fram informasjon til de som ikke benyttet internett.
Siden slutten av 2007 har han vært fast foreleser ved tinnitus-oppholdene ved Landaasen Rehab. Han har også holdt en rekke tinnitus-kurs i regi av HLF (Hørselshemmedes Landsforbund), både sentralt, på fylkesnivå og lokalt.
Han har fått opplæring i TRT-behandling hos Pawel Jastreboff og har tatt halvårig deltids tinnitus-studium ved Örebro Universitet.
Våren 2009 utga han boken "Selvhjelp ved tinnitus". Den har nå solgt 2.750 eksemplarer.
Steins varemerke er engasjement og lettfattelig ordbruk. Han bekjenner seg til tilvenningsmetoder som TRT og kognitiv terapi. Det betyr at han ser på problematisk tinnitus som et fenomen som i stor grad kan bekjempes med (nevro-)psykologiske metoder.

Print Edition

Report this book