Rikthimi i dashurise

Roman nga autori Erion Selmani. Libri është i rrjedhshëm, plot ritëm, emocione. Argëtues e qetësues. Joshës dhe, me disa episode.... ndryshe nga e kaluara. More

Available ebook formats: epub pdf lrf pdb txt html

First 30% Sample: epub lrf pdb Online Reader
  • Category: Fiction » Romance » General
  • Words: 17,740
  • Language: Albanian
  • ISBN: 9781470991890

Also by This Author

Reviews

This book has not yet been reviewed.

Print Edition

Report this book