Beatrix

Lake District, 1890. Beatrix Potter is met haar ouders op vakantie in het Lake District waar ze geniet van de natuur en het maken van tekeningen. De vakantie lijkt nog beter te worden als eerwaarde Rawnsley op bezoek komt. Hij is net zo gek op de natuur als Beatrix en kent de uitgeverswereld. Is dit Beatrix haar kans om uitgegeven te worden? More
Download: epub mobi (Kindle) pdf more Online Reader
About Iris Versluis

Sinds 2009 houdt Iris Versluis zich serieus bezig met het schrijven van verhalen. Het liefst schrijft ze historische verhalen met een fantasy element, maar ze kan ook genieten van uitstapjes naar science fiction of urban fantasy. Om inspiratie op te doen, struint ze graag rond op vlooienmarkten of in antiekzaken, op zoek naar bijzondere boeken en voorwerpen.

Ze deed mee aan diverse schrijfwedstrijden en behaalde o.a. de derde plek bij de Fantasy Strijd Brugge 2012 en werd tweede bij Fantastels 2012. Haar verhaal Teken van leven werd geselecteerd voor de EdgeZero bundel 2016 met daarin de beste genreverhalen van dat jaar. Om haar schrijfkunsten verder te ontwikkelen, volgde ze diverse workshops, o.a. bij Tais Teng en Thomas Olde Heuvelt. Ze was tevens jurylid bij de 2017 editie van de verhalenwedstrijd Trek Sagae.

Haar verhalen zijn gepubliceerd in diverse bundels waaronder Grenzeloze fantasie, Fantastisch Strijdtoneel III en IV en Historische Verhalen 2017, 2018 en 2019. In 2020 verscheen haar eerste jeugdverhaal de Tempel van Amon als Vlaams Filmpje bij Uitgeverij Averbode.

In 2020 heeft Iris Versluis de website Verhalen uit het Verleden opgericht met als doel jong en oud te laten genieten van de vele bijzondere gebeurtenissen en personen die de geschiedenis rijk is.

Iris Versluis is a Dutch author who caught the writing bug in 2009 and hasn’t stopped writing since. She loves to write historical stories with a fantasy twist, but also enjoys writing stories in other genres such as science fiction and urban fantasy. For inspiration, she often visits flea markets or antique shops, looking for special books or objects. She competed in various Dutch short story contests and took second place in Fantastels 2012 and third place in the Fantasy Strijd Brugge 2012. Her stories are published in various Dutch anthologies.

Learn more about Iris Versluis

Also by This Author

Reviews of Beatrix by Iris Versluis

This book has not yet been reviewed.
Report this book