60+ Och Singel

En hejdlös och huvudlös berättelse i god Paasilinnaanda om Solveig, 60+, som kastar loss från tryggheten och tristessen i ett långt liv som arbetsnarkoman för att segla ut i det okända med målet att finna kärlek för en mogen kvinna.

Solveig är mormorgenerationens svar på Bridget Jones. Lika pigg på äventyr som hon, men med den luttrade kvinnans syn på tillvaron och en stor portion humor. More

Available formats: epub mobi pdf rtf txt html

First 15% Sample: mobi (Kindle) Online Reader
About Nina Backlund

Jag är född 1960 och bosatt på Åland i Finland. Humorromanen "60+ och singel" är min första publicerade skönlitterära e-bok. Dessutom skriver jag noveller, krönikor och haikudikter, är en dedikerad bloggare och har skrivit en liten fackbok om hur man knyter s.k. vänskapsband.

~~~

I was born in 1960 and live in the Aland Islands in Finland. The humorous novel "60+ och singel", written in Swedish, is my first published e-Book but I also write short stories, columns and haiku poems apart from being a dedicated blogger. In my previous production there's also a small how to-book (in Swedish) about how to make, and patterns for, so called friendship bracelets.

Reviews

This book has not yet been reviewed.

Print Edition

Report this book