Leugens

Er komt een nieuwe jongen bij Ellen in de straat wonen en de politie vraagt haar hulp bij de ontvoering van een baby. Twee zaken die niets met elkaar te maken hebben. Of wel? Ellen krijgt er geen grip op en maakt een vergissing die haar noodlottig wordt. Een door haar gekoesterde droom verandert in een nachtmerrie. More

Available ebook formats: epub mobi pdf rtf lrf pdb txt html

First 10% Sample: epub mobi (Kindle) lrf more Online Reader
Words: 55,210
Language: Dutch
ISBN: 9781476096339
About Maureen Van Tongeren

Maureen van Tongeren werd geboren in Amsterdam waar zij na haar middelbare school begon aan een studie Kunstgeschiedenis en Archeologie. Zij behaalde haar propedeuse, maar ging niet verder in deze richting en kwam na het volgen van een Schoeversopleiding terecht in de financiële wereld. Zwanger van haar eerste zoon, zegde zij zowel Amsterdam als Beursplein 5 vaarwel en verhuisde naar Huizen in ‘t Gooi. Daar woont zij nu nog altijd, samen met haar man en inmiddels twee zoons en is zij, naast haar werk als secretaresse, dagelijks bezig met schrijven.
Vanaf het moment dat Maureen kon lezen – en dat was al op de leeftijd van vier jaar – was een leven zonder boeken ondenkbaar. Zij vindt niets heerlijker dan verdwijnen in een verhaal.

Also by This Author

Reviews

This book has not yet been reviewed.
Report this book