Однажды

Rated 5.00/5 based on 1 reviews
В «Однажды» есть всё, что Вы только можете захотеть найти в романе. Он включает в себя три стихотворения, а также познакомит Вас с интернациональной командой, члены которой живут в пределах от США до Южной Африки.

Available ebook formats: epub mobi pdf rtf lrf pdb txt html

First 15% Sample: epub mobi (Kindle) lrf more Online Reader
Words: 32,970
Language: Russian
ISBN: 9781452335797
About Mian Mohsin Zia

"Mian Mohsin Zia deserves a standing ovation." -- Michael John Wolfe, Hollywood Actor, USA.

"Mian Mohsin Zia is the brightest light on Pakistan's new literary horizon." -- Burl Barer, Edgar Award winner and New York Times best-selling author, USA.

Mian Mohsin Zia is the only Pakistani Author and Marketing Specialist:
✓ Endorsed by Hollywood Actors
✓ Endorsed by Actors from British Film Industry
✓ Won Awards from USA
✓ Featured on National TV
✓ Received international recommendations
✓ Americans labeled him as “King of International Marketing”
✓ Set new trends worldwide in novel writing and marketing
✓ One of his books is recommended to be a Hollywood movie
✓ One of his books translated and published into Russian language

Mian Mohsin Zia aka "MIAN---No Time for Love" is a brilliant, humble and dedicated author obsessed with writing great books.

He is an internationally acclaimed and international award winning Pakistani author, marketing and self-publishing specialist. His books have been rated 4 and 5 stars on Amazon and other sales channels. He has set new trends worldwide in novel writing with his books.

His books have been read and reviewed by Hollywood actors, actors from British film industry, Award winning and New York Times best-selling authors and professionals worldwide.

For more visit: www.MianMohsinZia.com

Videos

Protagonist of ONCE-Russian Version
ONCE, a book by Mian Mohsin Zia. For more visit: www.mianmohsinzia.com

Also by This Author

Reviews

Review by: Regina Djilavdarova on June 27, 2010 :
Дорогие читатели, если вы ищете книгу, в которой присутствует буря эмоций, переживаний и любви, то «Однажды не проси о Любви» книга созданная специально для Вас!
Великолепная работа, в ней есть сочетание таких человеческих чувств как неистовое желание, стремление к цели, энтузиазм, разочарование и, конечно же, любовь. Когда читаешь эту книгу невольно входишь в роль в главных героев, и начинаешь сопереживать им. Я думаю, что не каждому автору удаётся такое.
Мне понравился немного философский подход к описанию действий и событий в «Однажды не проси о Любви». Такие выражения как «Сказать привет всегда легче, чем прощай», или «Любовь приходит только однажды, а всё другое компромисс » и многие другие, потрясают своим глубоким смыслом.
Нельзя и не отметить великолепный перевод на русский язык «Однажды не проси о Любви» с оригинала (английского языка). Я прочитала эту книгу на двух языках, и сделала вывод, о том, что перевод на русский язык был сделан очень профессионально, самое главное не был утерян эмоциональный окрас данного произведения, с точностью донесены переживания героев, их чувства. Всем тем, кто прочитал «Однажды не проси о Любви» на английском языке, очень советую прочитать и на русском тоже!
Спасибо тебе Миан !
С нетерпением ждём новых работ от тебя!
(reviewed 25 days after purchase)

Print Edition

Report this book