Nem gyakori Grace Mentett célra

Ez egy igaz történet szokatlan kegyelem, irgalom és rendkívüli hígítatlan hittel. Ez szokatlan volt kegyelem, egy ritka szívességet, megmagyarázhatatlan kegyelem és az áldás, amely meghaladja az emberi érvelés. Nem volt egy mindennapi kegyelmet, és nem volt mindenki számára, hogy csak egy kiválasztott, áldott, különleges és kiváltságos fiatalember. More

Available ebook formats: epub mobi pdf rtf lrf pdb txt html

First 20% Sample: epub mobi (Kindle) lrf more Online Reader
About iPromosmedia LLC

ABOUT THE AUTHORS

Olawale Akinwumi is an environmentalist and communications consultant. He has been involved in environmental advocacy, communications, writing, research / study, environmental management and sustainable development for many years.

A strategic communicator, seasoned counselor and minister of God; he is a member of various international and local professional organizations, with over Seventeen years of experience in communications, media management and journalism.

He has attended, participated and organized several local and international conferences on environmental education, awareness, communications and sustainable development. He is happily married and lives in Lagos, Nigeria with his wife and their two children.

Juddie Passion is a prolific writer, proof reader and copyeditor. He is also a web developer and host. He has developed and designed many websites and web applications including content development and research.

He is also a computer consultant, specializing in repairs and maintenance of computer systems and laptops. He is the special assistant to Pastor Olawale Akinwumi. He is happily married with two kids.

Report this book