Quedem divendres?

El relat, escrit en primera persona, recull un conjunt de missatges que conformen el monòleg sostingut de la Maria, amb el món. Amb els seus correus electrònics, coneixem les qüestions que es planteja i intuïm les respostes que es proposa.
La protagonista ens fa partíceps del desenvolupament d’una història que suposarà, inevitablemente, el punt d’inflexió de la seva vida. More

Available ebook formats: epub mobi pdf rtf lrf pdb txt html

First 20% Sample: epub mobi (Kindle) lrf more Online Reader
About Núria Salán Ballesteros

Núria Salán Ballesteros va néixer a Barcelona, a la primavera de 1963 tot i que i als poquets dies la van portar a viure a Sant Boi de Llobregat, on ha viscut tota la seva vida.
Llicenciada en Ciències Químiques i amb l’especialitat de Metal•lúrgia és investigadora i professora a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).
La seva part literària desperta ara ja fa uns anys, donant els primers fruits l’any 2011 que va guanyar el primer premi del Concurs de Relats Breus de Sant Joan Despí amb el relat breu El Curs de Gestió de l’Estrès, i amb la novel•la Quedem divendres? Inicia la seva etapa com escriptora fora de l’àmbit científic-tecnològic.

Also by This Author

Also by This Publisher

Reviews

This book has not yet been reviewed.
Report this book

Note: The author or publisher of this book has opted to remove it from the affiliate bonus system.