¿Nos vemos el viernes?

El relato, escrito en primera persona, recoge un conjunto de mensajes que componen el monólogo sostenido de María con el mundo. Con sus correos electrónicos, conocemos las cuestiones que se plantea e intuimos as respuestas que le proponen.
La protagonista nos permite participar en el desarrollo de una historia que supondrá, inevitablemente, un punto de inflexión en su vida.

Available ebook formats: epub mobi pdf rtf lrf pdb txt html

First 20% Sample: epub mobi (Kindle) lrf more Online Reader
Published by OmniaBooks
Words: 16,410
Language: Spanish
ISBN: 9788493978730
About Núria Salán Ballesteros

Núria Salán Ballesteros va néixer a Barcelona, a la primavera de 1963 tot i que i als poquets dies la van portar a viure a Sant Boi de Llobregat, on ha viscut tota la seva vida.
Llicenciada en Ciències Químiques i amb l’especialitat de Metal•lúrgia és investigadora i professora a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).
La seva part literària desperta ara ja fa uns anys, donant els primers fruits l’any 2011 que va guanyar el primer premi del Concurs de Relats Breus de Sant Joan Despí amb el relat breu El Curs de Gestió de l’Estrès, i amb la novel•la Quedem divendres? Inicia la seva etapa com escriptora fora de l’àmbit científic-tecnològic.

Also by This Author

Also by This Publisher

Reviews

This book has not yet been reviewed.
Report this book