Bijeg u planine

Rated 5.00/5 based on 1 review
„Bijeg u planine“ je knjiga o počecima snowboarda u Hrvatskoj, ali to je isto tako i istinita priča o šarolikoj grupici individua koja je odlučila potražiti jedan drugačiji put. Ti inovativni klinci su okrenuli leđa gradu i svemu što on predstavlja, otisnuli se put planina, snijega i pokušali oživjeti one stare ideale poznate nam iz vremena hippy pokreta ili rock and roll revolucije šezdesetih. More
Download: epub mobi (Kindle) pdf more Online Reader
Tags: snowboard
About Berislav Lončarević

Berislav Lončarević je čovjek od knjiga, ali isto tako zaljubljenik u planine i ocean. Nakon što je podario svoju mladost snježnoj dasci u zimskim mjesecima, te wakeboardu u ljetnim, otisnuo se na putešestviju koja ga je uobličila u pasioniranog surfera oceanskih valova. Već više od deset godina živi u Indoneziji gdje svoje vrijeme dijeli između knjiga i valova. Prvo prozno djelo u Hrvatskoj objavio je 2009. (Skitač na valovima, Profil), da bi nakon toga napisao knjigu kratkih priča na engleskom jeziku koju objavljuje u Indoneziji (False Prophet, Saritaksu, 2010.). Bijeg u planine je nova Berislavova knjiga.
Kontakt: beriloncarevic@yahoo.com

Learn more about Berislav Lončarević

Videos

Hrvatski snowboarderi piju rakiju s Kylie Minogue
Reportaža s ISF-ovog prvenstva Europe u snowboardu koje se održalo pod nazivom Lords of the Boards 1998. godine, na kojem su hrvatski snowboarderi malo vozili, ali zato svojski pili. Na koncu im nije ostalo ništa drugo osim najžešće bosanske brlje koju su velikodušno podijelili s Kylie Minogue.

Reviews of Bijeg u planine by Berislav Lončarević

Ianus Christius reviewed on April 14, 2014

Knjigu preporučam svim ljubiteljima zimskih i ekstremnih sportova, planinarima; općenito svim ljubiteljima prirode...
(review of free book)

Print Edition

Report this book