Eurooppa

Runoja. Tyhjätaskujen reppumatka 90-luvun lopun Baltiaan, Puolaan ja Saksaan. More

Available ebook formats: epub mobi pdf rtf lrf pdb txt html

First 30% Sample: epub mobi (Kindle) lrf more Online Reader
About Jouko Kivinen

Olen helsinkiläinen, ulkoisesti 54-vuotias, alunperin Sysmän korpikuusikoiden kätköistä esiin mönkinyt kirjoittaja. Isä on umpihämäläinen, äiti tuli taloon pohjoisesta. Ylioppilaskirjoitusten jälkeen lähdin kaupunkiin opiskelemaan filosofiaa ja fysiikkaa. Opinnot päättyivät lähes suoritettuina, sitten seurasi matkailua, vaihtoehtoelämää ja sekalaisia työsuhteita. Yllättävän kumppanin löydyttyä lähdimme harjoittelemaan perhe-elämää. Isnäsiin, Tampereelle ja Porvooseen. Vuokraemännät eivät olleet suopeita ja maa oli savista. Lopulta Perhe Oy hajosi ja palasin takaisin Helsinkiin poikani kanssa. Siitä on nyt kymmenen vuotta.

Kirjoittamisen aloitin jo opiskellessani. Ensimmäiset tuotokset olivat vessanseinärunoja jotka oli allekirjoittanut J. Stoned. Kirjoittaminen jatkui mutta kustantamot ja kirjalliset piirit pysyivät vieraina. Porvoon taidetehtaassa kävin kirjoittajakurssin vuosina 1999-2000. Lopulta 2012 aloin rakentaa kokonaisuuksia ja pursottaa niitä ulos PoD- ja e-kirjoina. Pari runoteosta on saanut palkinnonkin Möllärimestari-kilpailussa. Kirjoja on edelleen saatavilla.

Aiemmin kirjoitin etupäässä runoja, tällä hetkellä novellimuoto kiinnostaa. Muuten harrastan aikidoa ja vaeltelen taidegallerioissa.

Also by This Author

Reviews

This book has not yet been reviewed.
Report this book