Gruaja e fotografit (Albanian Edition)

Çdo qytezë ka historitë e veta. E, në çdo qytezë, sado e vogël që të jetë një histori, është e sìgurt se do i hyjë në xhep dikujt, ose disave. More
Download: epub mobi (Kindle) pdf more Online Reader
Words: 9,740
Language: Albanian
ISBN: 9781301837199
About Enkelejd Lamaj

Enkelejd Lamaj ka lindur më 20 nëntor 1978 në Lushnje, Shqipëri. Pasionin për të lexuar dhe shkruar e ka gjetur qysh në fëmijëri. Por do të vinte viti 2003 kur do të prezantohej për herë të parë me një përmbledhje me tregime horror të titulluar "Fytyra tjetër e natës". Rrëfimet e tij sfidojnë lexuesin në luftën midis të mirës dhe të keqes, të ndërlikuarës dhe të thjeshtës, të besueshmes dhe të pabesueshmës. Mbas një periudhe pothuajse katër vjeçare në Itali, kthehet në Shqipëri dhe fillon studimet e larta për drejtësi. Diplomohet në vitin 2008 dhe tani, jeton dhe punon në Tiranë.

Ka botuar :
"Fytyra tjetër e natës" - tregime (Ombra GVG, 2003)
"Libri i bardhë" - tregime (Bota Shqiptare, 2011).
"Vendi diku midis" - Roman (Shtëpia Botuese ADA, 2014).

* Tregimi "Taxi 5" - është përfshirë tek "Tregimet e makthit" -Përmbledhje e autorëve më të mirë (best authors collection) - Numri 4, janar, 2010 (No. 4, January 2010)

Reviews

This book has not yet been reviewed.
Report this book