El gos suïcida

Albert Morell, un professor de literatura encallat en la redacció d’una tesi i angoixat per la precarietat econòmica accepta sense cap convenciment l’encàrrec d’escriure les memòries d’un prohom francès en un mas aïllat a Provença. Res no serà com espera per la presència d’un vell tan afable com inquietant. Un mà a mà sorprenent i ple de revolts per fer aflorar ambicions, conviccions i pors. More

Available ebook formats: epub mobi pdf rtf html

First 20% Sample: epub mobi (Kindle) Online Reader
Words: 64,410
Language: Catalan
ISBN: 9781301982103
About Jordi Tiñena

Jordi Tiñena
Va començar a publicar el 1995. Des de llavors ha publicat deu novel·les en diferents editorials i ha rebut diversos premis, com el Ciutat d'Alzira (1994) o el Premi de Narrativa Pin i Soler (1999) i ha estat finalista del Premi Carlemany (1994), el Ciutat de Palma (1997) i el Sant Joan (2010). També és autor d'edicions i versions de les obres clàssiques medievals més importants de la literatura catalana i de treballs diversos sobre l'ensenyament de la llengua, d'una Guia de consulta ràpida de literatura i de la novel.la històrica catalana 1862-1882.
--------------------------
"Seguir seves novel·les ens situa davant d'un autor capaç de trenar històries que es llegeixen amb ganes, desenvolupades sense vacil·lacions i treballades amb rigor i precisió. Una de les plomes més segures i fermes que hi ha al panorama català actual." (Jordi Cervera, AVUI, 2002.06.13).
---------------------------
"Tiñena escriu novel·les: agafa les retallades de la història que ens ha estat explicada per explicar històries possibles que busquen horitzons diferents. D'una banda, exploren la possibilitat de personatges inquietants, de l'altra exploren el sentit moral de l'experiència humana a través de la acció fabulada. i la ironia i l'humor. i, de vegades, el sentit tràgic. "(Margarida Aritzeta, "lart de fabular", 2005.)
_________________________________________________
_________________________________________________

Jordi Tiñena
Empezó a publicar en 1995. Des de entonces ha publicado diez novelas en diferentes editoriales y ha recibido diversos premios, como el Ciudad de Alzira (1994) o el Premio de Narrativa Pin i Soler (1999) y ha sido finalista del Premi Carlemany (1994), el Ciutat de Palma (1997) y el Sant Joan (2010). También es autor de ediciones y versiones de las obras clásicas medievales más importantes de la literatura catalana y de trabajos diversos sobre la enseñanza de la lengua, de una Guia de consulta ràpida de literatura y de La novel.la històrica catalana .1862-1882.
---------------------------
"Seguir sus novelas nos sitúa delante de un autor capaz de trenzar historias que se leen con ganas, desarrolladas sin vacilaciones y trabajadas con rigor y precisión. Una de las plumas más seguras y firmes que hay en el panorama catalán actual." (Jordi Cervera, AVUI, 13-06-2002).
---------------------------
"Tiñena escribe novelas: coge los recortes de la historia que nos ha sido explicada para explicar historias posibles que buscan horizontes diferentes. Por un lado, exploran la posibilidad de personajes inquietantes; por otro exploran el sentido moral de la experiencia humana a través de la acción fabulada. Y la ironía y el humor. Y, a veces, el sentido trágico." (Margarida Aritzeta,"Lart de fabular", 2005.)

Also by This Author

Reviews

This book has not yet been reviewed.
Report this book