Ανοιχτή Δίοδος

Rated 5.00/5 based on 1 reviews
Ποιητική ιστορία για την εσωτερική αναζήτηση του ανθρώπου που θέλει ν’απελευθερωθεί από τους φόβους και τα δεσμά του, που τον κρατούν μακριά από το δρόμο της αλήθειας και της σοφίας και τον εμποδίζουν να βρει την πνευματική διέξοδο στον ισοπεδωτικό υλισμό, προσδιορίζοντας ξανά τα θεμέλια της ύπαρξής του. Τέλος, να δώσει το δικό του αγώνα να ξαναβρεί το δρόμο για την ελπίδα, το όνειρο, το όραμα. More

Available ebook formats: epub mobi pdf rtf lrf pdb txt html

First 20% Sample: epub mobi (Kindle) lrf more Online Reader
About Anastasia Kafoussi

Anastasia Kafoussi was born in Lamia, Greece, in 1971. She studied Philology and did postgraduate studies (MPhil in Education) in the Pedagogical Department of the Philosophical School of the University of Athens. She has taught and tutored as a philologist at private schools, has been occupied with the edition of literary texts for a book and she has participated the editorial team of an internet magazine. Her work has been published in printed material of educational content.
She lives in Athens, Greece and Open Passage is her first collection of poetry.

Learn more about Anastasia Kafoussi

Also by This Author

Reviews

PETROS CHAVIARIS reviewed on Dec. 9, 2012

Τα ποιήματα ισορροπούν το μετέωρο βήμα ανάμεσα στο χθες και το αύριο.
Οι λέξεις δεμένες πότε με τις αναμνήσεις και πότε με τις επιθυμίες σε κρατούν σε αγωνία αλλά μ’ ένα μοναδικό τρόπο σε ηρεμούν.
Οι σκέψεις δυνατές, μαχητικές και ταυτόχρονα ευαίσθητες, μπογιαντισμένες με ζωηρά χρώματα γίνονται καθαρές αναγνωρίσιμες εικόνες που δίνουν βηματισμό στην αγωνία του καθενός μας να βρει τη δική του «ανοιχτή δίοδο» στην αναζήτηση της προσωπικής του αλήθειας.
Η συλλογή αποτελεί όντως ανοιχτή δίοδο για την ποιήτρια στην αναζήτηση της ποιητικής της διαδρομής.


Πέτρος Χαβιάρης
Δάσκαλος
(reviewed the day of purchase)
Report this book