Kirjoituksia elämästä ja mysteereistä

Rated 5.00/5 based on 1 reviews
Tämä kirja perustuu blogiin, jota pidin vv. 2006–2012 nimellä Palin Zon. Sinä aikana ehdin olla niin kiireinen yrittäjä kuin työtön luuserikin. Lastujeni aiheet menevät äärestä laitaan, kuten elämänikin. Enimmäkseen kuitenkin vain nauran kaikelle ja tarkastelen elämän eri ilmiöitä paremminkin kieli poskessa kuin otsa kurtussa. More
Available ebook formats: epub mobi lrf pdb
First 15% Sample: epub mobi (Kindle) lrf more

Also by This Author

Reviews

Lumimarja reviewed on Feb. 12, 2013

Suosittelen!
(reviewed 29 days after purchase)
Lumimarja reviewed on Feb. 12, 2013
(no rating)
Luin vuoden 2007 merkinnät laskematta kirjaa välillä käsistäni. Merkinnöistä selviää kuka on suomentanut mm kirjan jota ei huolittu Suomen kirjastoihin. Ja kuinka kirjailija/kääntäjä perusti "pahamaineisen kustantamon". Vastapainona merkinnöissä on uskomattoman koukuttavasti kerrottu luontokuvauksia pitkiltä kävelyretkiltä, joista kirjailija haki ratkaisut välillä liki ylivoimaisia ongelmiin.
(reviewed 29 days after purchase)
Lumimarja reviewed on Jan. 19, 2013
(no rating)
Minä jäin kerrassaan koukkuun kun aloitin lukemaan Kirjoituksia elämästä ja mysteereistä. Halusin aina vain jatkaa lukemista, että mitä seuraavassa blogissa oli kerrottu. Tapahtumat ovat osin arkielämää, mutta mukana on aina jotain, mikä tuntuu jännittävältä. Luontoretkien kuvaus sykähdyttää sydäntä, haluan mennä salapoluille tutkimaan mitä niiltä löytyy.
(reviewed 5 days after purchase)
Report this book