Met Maeterlinck door Gent

Beste lezer-wandelaar, wees welkom in de wereld van Maurice Maeterlinck, en in de stad Gent zoals die er in uw en mijn verbeelding bij lag in het eerste deel van de 20ste eeuw. Bij het Zuidstation wachtte hij in 1895 zijn grote liefde op, de Franse actrice Georgette Leblanc, om haar mee te nemen voor een wandeling door "zijn" stad, zoals ze ook in zijn verbeelding bestond. Volgt u me? More

Available ebook formats: epub mobi pdf rtf lrf pdb txt html

First 30% Sample: epub mobi (Kindle) lrf more Online Reader
About Stadswandelingen Org

Stadswandelingen Org is een artistiek collectief, opgericht binnen de schoot van vzw de Scriptomanen, dat interactieve en multimediale (meestal stads-)wandelingen produceert.
Dit wil zeggen: wandelroutes met een verhaal, verteld door een virtuele gids, en een scenario geschreven door een professioneel auteur. De wandelgids wordt als het ware een personage, dat u aan de hand van een meeslepend verhaal eh… op sleeptouw neemt.
Dit wil eveneens zeggen, dat u de wandelroute naar eigen inzichten, à la carte, ‘interactief en multimediaal’ kunt stofferen met het klank- en beeldmateriaal van ons artistiek collectief: mini-luisterspelen en liedjes, ambient soundscapes en muzikale meditaties kunt u desgewenst downloaden als MP3 (via de link bij "where to find your books in print"). Of we begeleiden u op uw pad met een heuse fotoreportage, zodat uw wandeling nog meer het karakter krijgt van een ontdekkingstocht.

Route, gids, scenario en verhaal worden ter beschikking gesteld in ebook-formaat, zodat u ze makkelijk kunt consulteren met iPhone, iPad of een andere mobiele reader. Maar u kunt ze natuurlijk ook gewoon uitprinten, want u krijgt ze meteen ook in PDF. En helemaal achteraan in het ebook vindt u de link naar een handige Google Map van de wandeling.

Wenst u deze wandeling te doen met een voorgeprogrammeerde GPS als gids, of met een groep geleid door met een professionele gids/performer, dan is ook dat mogelijk.

Indien u deze wandeling wil brengen met uw toneelvereniging, als theaterwandeling, of in welke andere commerciële context dan ook (dit wil zeggen: indien de deelnemers voor de wandeling betalen of een uitkoopsom wordt gevraagd) dient u over de voorafgaandelijke schriftelijke toestemming van de auteur(s) en uitgeverij vzw de Scriptomanen te beschikken, en wordt het wettelijk voorziene minimum opvoeringsrecht geïnd door Sabam. Alle info, vrijblijvende offerte, toestemming tot gebruik of opvoering kunnen verkregen worden via een emailadres dat u vindt in onze ebooks.

Learn more about Stadswandelingen Org

Also in Series: Mysterieus België Series

Also by This Publisher

Reviews

This book has not yet been reviewed.
Report this book